O2s

Vælge den rigtige hårfarve produkt

Ændring af dit hår farve kan helt sikkert forbedre dit udseende

Ændring af dit hår farve kan helt sikkert forbedre dit udseende. Men hårfarve kommer i en bred vifte af farver, og det kan forvirre enhver køber. At vælge den rigtige hårfarve produkt, skal du være smart, især hvis det er første gang, du farve dit hår. Husk, kan dette være permanent, og du vil forbedre dit hår og ikke helt ødelægge den. Her er nogle tips til at hjælpe dig:

 • Vælg den rigtige farve til dit hår. Hårfarver er meningen at forbedre dit udseende. Så hvis det er det første gang, du farve dit hår, er det bedst at gå efter højst 3 nuancer mørkere eller lysere end din naturlige hår. Som en vejledning, brugte farverne følger et fælles mønster, hvor enhed 1 er sort og 10 er lys blond. De andre enheder angivne værdier henviser til den varme og kølighed af farverne. Så det er vigtigt også at være opmærksom på de farvenavne angivet i hårfarve.
 • Andre producenter sætter farvevejledninger i kassen. Disse farve guider give dig det endelige resultat afhængig af din hårfarve. Tjek denne vejledning og gennemgå det grundigt, så du ved, hvad man kan forvente som et slutresultat.

  Vælge den rigtige hårfarve produkt. Vælg den rigtige farve til dit hår.
  Vælge den rigtige hårfarve produkt. Vælg den rigtige farve til dit hår.

  At vælge den rigtige farve, er det vigtigt at være opmærksom på, at hvis dit hår har højdepunkter, eller hvis du har en masse af grå hår, kan slutresultatet være anderledes, end hvad du forventede. Hvis du er i tvivl, er det bedst at søge råd hos en hår specialist.

 • Vælg semi-permanent hårfarve. Hvis det er første gang, du farvning dit hår, eller hvis du ønsker at afprøve en anden farve, og du er ikke sikker på om det vil passe dig, så gå efter en semi-permanent hårfarve . Semi-permanente hårfarver sidste for omkring 18-24 vaske. Når du er sikker, og du allerede fortrolig med hår farve, så gå videre og skifte til permanent hårfarve.
 • Foretrækker en brand hårfarve produkt. Vælge et mærke i løbet af hjemmelavede hårfarvningsmidler er meget sikrere for dig. Husk, at disse produkter indeholder kemikalier, som kan være skadeligt for dig, så det er bedst at gå til mærkevareprodukter.
 • Gennemføre en hudtest. Hårfarver kan også forårsage en allergi, så det er vigtigt for dig at foretage en hudtest før du sætter det på dit hår. Mærkenavn hårfarvningsmidler giver konkrete anvisninger på, hvordan du gør en hudtest, så sørg for at læse dette grundigt. Du skal også læse de forholdsregler og advarsler, der er angivet på etiketten. Altid gå efter det mærke, at du er komfortabel med.

  Producenterne af mærkevareprodukter også tilbyde kundesupport, som du kan ringe til nogen undersøgelse eller bekymring. Dette vil være nyttigt, hvis du støder på problemer, mens farvning dit hår.

 • Søg hjælp af et hår specialist. Du kan få den bedste rådgivning fra et hår specialist. Besøg en salon og få dit hår vurderet. Hår specialister kan helt sikkert give dig en vifte af farver, der passer dig. Dette er den sikreste måde at kende den rigtige hårfarve til at forbedre dit udseende.