O2s

Udlejning transportable toiletter: bærbare toiletter til leje

Lær hvor man kan finde en bærbar toilettet, når du forventer en stor menneskemængde på dit arrangement

Forsøger du at leje transportable toiletter? Måske er du organisere en udendørs koncert eller en særlig begivenhed, og har brug for bærbare toiletter. Måske er du en fodboldtræner eller liga manager og du har bemærket et behov for en bærbar toilet på marken. Eller måske har du en konstruktion besætning på arbejde på din ejendom, og ønsker dem til at have den nemme adgang, som en bærbar toilet giver. Du kan endda være på udkig efter en helt anden form for bærbar toilet - en, som du kan tage ind i de udendørs, når camping, fiskeri eller jagt for at tjene som en bærbare toilettet. Uanset årsagen, er der flere typer af bærbare toiletter og flere måder at leje transportable toiletter. Først, lad os se på, hvordan du kan få dine hænder på nogle bærbare toiletter til de ikke-backcountry behov som lokale arrangementer og konstruktion (se nedenfor for mere rustik steder):

Her er nogle ideer til, hvordan man kan leje bærbare toiletter:

  1. Googles Register lister velrenommerede bærbare toilet firmaer, som du kan kontakte for at lære om deres bærbare toilet muligheder og politikker. Du kan også bruge The Blue Bogens online-værktøj til at finde lokale bærbare toilet til leje i dit område. Du skal blot vælge din placering og stedet gør resten, notering lokale muligheder for dig til at overveje! Alternativt ved at søge "leje transportable toiletter" ved hjælp af Google eller Yahoo, vil du finde mange virksomheder til at kontakte vedrørende udlejning.
  2. Du kan bruge de gule sider, enten i telefonbogen eller online, for at søge efter transportable toiletter. Virksomheder kan ofte findes under "opførelse", men du kan også ønsker at kontrollere den begivenhed eller festival kategorier som godt.
  3. Hvis du leje transportable toiletter til en særlig begivenhed eller en slags indsamling af mange mennesker, dette diagram vil være meget nyttigt for dig, når beregning af, hvor mange transportable toiletter, du har brug for at leje for at imødekomme den forventede fremmøde for varigheden af begivenhed.

Hvis du leder efter transportable toiletter til brug i backcountry, når camping, dette næste afsnit er for dig. Bemærk: du vil ikke være i stand til at leje disse camping toiletter, bliver du nødt til at købe din bærbare toilet af denne type. Markedet for brugte toiletter er begrænset, i bedste fald.

  1. Her er den mest unikke bærbare toilet hjemmeside jeg stødte på, mens du skriver denne artikel. Hvis du leder efter en bærbar toilet, kan du tage bilen-camping, kan dette være en stor mulighed for dig. Og selvom du ikke er en outdoorsman, jeg tvivler på du vil fortryde at tage et minut på dit kontor aflukke til at tjekke Bumper Dumper ®.
  2. Måske den Bumper Dumper ® er ikke, hvad du havde i tankerne. Hvis dette er tilfældet, kan du finde transportable toiletter til dine udendørs rekreative behov i store aptering detailhandlere som REI eller GI Joe (enhver detailhandler med initialer, synes det - undskyld, Eddie Bauer).
  3. Som ovenfor, vil du finde mange muligheder for transportable toiletter blot ved at gå online og enten perusing Google Directory, eller, endnu bedre, laver en Google-søgning. For de bedste resultater, ", backcountry toiletter" i stedet for at søge efter "transportable toiletter" eller prøv at bruge "camping toilet" som din søgning sætning. Resultatet vil være en lang liste, hvorfra du kan vælge til dine udendørs udflugter. Lad ikke din campingtur forvandles til en kramper tur. Vær forberedt - finde, at bærbare toilet!

Udlejning transportable toiletter: bærbare toiletter til leje. Googles Register lister velrenommerede bærbare toilet firmaer, som du kan kontakte for at lære om deres bærbare toilet muligheder og politikker.
Udlejning transportable toiletter: bærbare toiletter til leje. Googles Register lister velrenommerede bærbare toilet firmaer, som du kan kontakte for at lære om deres bærbare toilet muligheder og politikker.