O2s

Tilrigning storsejlet på en sejlbåd

Før sejler til det store og uforudsigelige hav

Før sejler til det store og uforudsigelige hav, være parat til at opfylde nogle vigtige påmindelser på sejlbåden. Undgå at skabe problemer om bord din sejlbåd ved omhyggeligt at have din storsejl rigget. Forventer, at denne opgave er noget udfordrende, især hvis du er nybegynder.

Følg trinene omhyggeligt i rigning din storsejl på en sejlbåd.

Tilrigning storsejlet på en sejlbåd. Spred dit storsejl ordentligt.
Tilrigning storsejlet på en sejlbåd. Spred dit storsejl ordentligt.

  • Spred dit storsejl ordentligt. Gør dette trin på en fri overflade som dækket. Hvis du har holdt det i en pose, skal du fjerne det fra det første. Mange storsejl er bundet og dækket til sikker opbevaring. Før du laver nogen manipulation, så sørg for, at de eventuelle bånd der binder det har været afbundet eller klippe. Også Overdækningen skal være skrællet væk fra bundtet og opbevares på et sikkert sted, før du bruger det igen. Sails er beskyttet med en sådan form for dækning, fordi saltvand eller havvand kan skabe nogle skader på det. En anden ting for dig at se ud er at gøre storsejlet for folder på hendes kjole.
  • Undersøg din storsejl ved at kende dens hjørner. De tre hjørner af sejlet er hovedet, klæbeevne og skødebarm. Disse tre er det øverste hjørne, bund i og uden for del.
  • Find den kurs eller bunden inde i storsejlet. Dette skal fastgøres til basis af masten. Opnå dette ved anvendelse af en forstag. Hvis du og det er muligt, den nederste del af storsejlet skal fæstnes til bommen.
  • Den storfald har sin klampen, skal du slippe storfald fra det. Så bagefter, sikres med hovedgærde ligger i bunden del af storsejlet.
  • Se storsejlet stigning som du indsætter en slug portion til rillen. Vær opmærksom på lægterne og indsætte dem én efter én på deres tasker, som storsejlet er hævet. På en anden måde, kan du indsætte denne første allerede før riggen blev startet.
  • Tag slækket i Halyard. Bagefter har det tillægger i klampen. Under anvendelse af en bowline, arket til skødebarmen findes på bunddelen sikrer.
  • Grib din dovne plader og coil dem flade. Arkene kan lægges fladt. Du kan yderligere arrangere ting derhjemme.
  • Vid, at der er en standard i at binde sejlads knob. Dette vil gøre båndene forbliver i deres respektive pladser. Hvis du ikke er bekendt med dette, se instruktions videoer, der er tilgængelige online.
  • Hvis du er blevet stabiliseret alle disse du er nu på vej af korrekt rigning. Når alle knuder er fuldt sikret, er du nu klar til at hæve storsejlet.
  • Overvej brugen af ​​bowlines på dine knob. Disse er ikke kun let at lave, men vil også tilføje sikkerhed til dine bånd. Inden du begiver dig ud, sørg for, at stregerne på storsejlet helt arbejder og fri for knaster og tangles.


Sejlads kan være både tidligere tid og en hobby

Sejlads kan være både tidligere tid og en hobby. Det kan gøre underværker, hvis du selv har planer om at lære mere om det. Det er tilrådeligt, at du tager nogle gode lektioner først.