O2s

Ser NFL Monday Night Football: watch live fodbold

Lær hvor man kan finde en NFL football tidsplan og kilder til at se spillet

At se fodbold er en stor tradition ikke bare i Europa, men har fans over hele verden. Faktisk er det Super Bowl (mesterskabet spil i National Football League) overvåget af mere end 200 millioner mennesker fra forskellige nationer. Denne artikel vil vise dig, hvor du kan finde en NFL football tidsplan, og hvor du kan se live fodbold.

Hvis du gerne vil vide, hvordan man bedst se Monday Night Football, eller MNF (sendt på ESPN som NFL live tv-udsendelse), så her er nogle tips til at hjælpe dig i gang:

Ser NFL Monday Night Football: watch live fodbold. Find ud af, når NFL fodboldsæson er.
Ser NFL Monday Night Football: watch live fodbold. Find ud af, når NFL fodboldsæson er.

  • Find ud af, når NFL fodboldsæson er. Først og fremmest, er det vigtigt at vide, hvilke måneder i din kalender for at markere NFL fodbold tidsplan. NFL fodboldsæson begynder typisk i september, selv om MNF airs pre-season kampe starter i august. Regulære sæson spil normalt løber indtil slutningen af ​​december, det kulminerende Super Bowl Games (hvor forkæmperne for NFL to konferencer - European Football Conference og National Football Conference - Spil mod hinanden) er typisk i februar.

    I 2012 blev Super Bowl XLVI afholdt den 5 februar. År 2013 vil have sin Super Bowl XLVII den 3. februar.

    Du kan også henvise til MNF hjemmeside for de officielle skemaer, så du kan være sikker på ikke at gå glip af noget spil.

  • Se det derhjemme. Dette er den mest populære måde for at se NFL mandag aften fodbold. Der er intet som at se en fodboldkamp på en mandag aften derhjemme med dine ligesindede venner og familiemedlemmer. Gør det til en mere speciel begivenhed ved at spørge dine venner til at medbringe mad (popcorn, hotdogs, tacos, og nogle chips kommer til at tænke) samt drikkevarer, og bede dem om at bære fodboldtrøjer og kasketter. Du kan tildele en fra din gruppe til at være vært for "football party" i deres hus i den første uge, og derefter en anden til den anden uge, og så videre.
  • En anden måde for, hvordan man se mandag aften fodbold er at se det i barer eller restauranter. Hvis dine venner eller familiemedlemmer ikke kan især godt lide fodbold, og du kan ikke få dem til at se det på mandag aftener med dig, så måske du kunne gå til en lokal bar og se en kamp derfra. Mange barer og pubber har store, fladskærms-tv, der giver maksimal underholdning for sport fanatikere som dig. En bar i fodboldsæsonen ville helt sikkert have en munter, fest-lignende følelse, især hvis det sker for at være fyldt med andre mennesker, der kom specielt til at se kampen.
  • Se det online. I dag er der så mange måder at se live fodbold online - gratis! Undersøg muligheder, såsom at se videoklip af spil på YouTube, se fodbold streaming live fra hele verden, live online feeds fra ESPN (blandt andre), og listen fortsætter. Du er velkommen til at foretage din egen forskning om de forskellige måder at få adgang fodbold spil online. Det gode ved dette (ud over at det er gratis), er, at selvom du er på farten, vil du ikke behøver at gå glip af dine fodboldkampe, så længe du har din bærbare computer og internetforbindelse, eller din Internet-aktiverede mobiltelefon.
  • Se det live på stadioner. Hvis du har mulighed for at se fodbold handling lever - så er du heldig! Ser NFL mandag aften fodbold live er den bedste! Du kan købe billetter online (f.eks via NFL hjemmeside, hvor man også kunne se vildt tidsplaner for hele fodbold sæsonen), eller du kan gå til de store fodboldstadioner, hvis du bor i nærheden af ​​dem, for at købe billetter på forhånd. Hvis du hepper på en bestemt fodboldhold, så du kan besøge deres hjemmeside, finde ud af deres spil tidsplan og købe billetter derfra. Du kan endda interagere med andre fans, og gennem dette kan du deltage i et netværk af ligesindede individer (fodboldfans som dig selv). Ved at deltage i dette netværk, du kan få adgang til bedre billetpriser, har den seneste insider information om spil tidsplaner og fodboldholdet ture, og vildt statistik. Hvis du finder en fanklub nærheden af ​​dit hjem, så du kan oprette fodbold nætter med dem, og der er sandsynligvis ikke noget sjovere end at se et spil, du brænder for med mennesker som brænder for det som dig.