O2s

Sådan vises falde løv i Pacific Northwest

Velsagtens

Velsagtens, sommer er den bedst kendte tidspunkt at tage en ferie. Mange hightail det til havet for at maksimere den herlige sol, mens andre går op i bjergene for at få en dosis af frisk, kølig luft midt i luftfugtigheden. Færre mennesker ved, at efteråret har mange overraskelser for vacationers. Dem, der søger en betagende side af naturen skal forsøge et fald løv visning tur til Pacific Northwest.

  • Hvordan til at planlægge din rejse. Stock op på basal viden om staterne i Pacific Northwest og den bedste tid af efterårsmånederne at gøre en tur. Washington State og Oregon har de bedste visninger i slutningen af ​​oktober til begyndelsen af ​​november. Men områder som Cascades og Idaho grænsen igen farver bedst i midten af ​​oktober. Tjek rejse blogs for at se, hvilke stater og byer er mest anbefales. Pak godt til din rejse. Tag hensyn til temperaturen ved at kontrollere vejret bureauer. Der er ikke mere, der kan ødelægge din tur end at blive klædt uhensigtsmæssigt. Læs: kuldegysninger mens sightseeing, fordi du ikke pakke tøj, der ville varme dig op ordentligt.
  • Populære steder i Pacific Northwest. For en idiotsikker ferie, vælge steder, som er afprøvet, testet og populær blandt turister. Mount Hood i Oregon er et godt udgangspunkt. Kør din vej op til Hood River Valley. Du kan også vælge at tage toget til at se falde løv. Denne togtur vil tage dig til plantager og marker, der bedst fremvise skønheden i efterårssæsonen. Highway 2 og Highway 20 vil tage dig gennem Cascade Mountains, en stor vej for at se den smukke røde, orange, gul og guld farver falder. Nationale skove og parker er også gode steder at overvære løv. Ring til den nationale skov eller stat park på det sted, du vælger at besøge og bede om spidsbelastningsdage i dette område. For den eventyrlystne type, kan du prøve noget nyt og mindre rejste.
  • I staten Washington, er dit valg Columbia River George, mr. Baker-Snoqualmie National Forest, den historiske Columbia River hovedvej, North Cascades Highway, Gifford Pinchot national skov-og Okanogan og wenatchee nationale skove. I Idaho, Den Internationale Selkirk Loop, Panhandle Historic Rivers Passage, Wild Horse Trail Scenic Byway, Pend Oreille besøg National Scenic sidevej, og Teton Scenic Byway. I Montana, med hoved ud til Beartooth Highway og Going-to-the-Sun Road i Glacier National Park. Oregon kan prale af Columbia River Gorge National Scenic Area, McKenzie Pass - Santiam Pass National Scenic sidevej, Umpqua National Forest og Volcanic Legacy Scenic Byway.
  • Få fysisk. Den bedste måde at se falde løv ud over kørsel er at arbejde disse muskler. Fisk, picnic, cykel eller vandretur på en udpegede trail at komme op tæt og personligt med den farverige plantlife i Pacific Northwest.


Sådan vises falde løv i pacific northwest. Hvordan til at planlægge din rejse.
Sådan vises falde løv i pacific northwest. Hvordan til at planlægge din rejse.

The Pacific Northwest er blevet fejlagtigt opfattet som en af ​​de mindre populære steder at besøge for løv. Men dens unikke ligger i de frodige evergreens og klorofyl-rig bevoksning, der giver ekstra farve til den sædvanlige guld, gul, orange, brun og rød i andre falder løv regioner. Den unikke blanding af grøn giver Pacific Northwest en klar kvalitet at kigge efter i blade visning.