O2s

Sådan vedhæfte spurs til støvler

Støvler og spurs er normale tilbehør til enhver cowboy garderobe

Støvler og spurs er normale tilbehør til enhver cowboy garderobe. Både støvler og sporer kommer i forskellige størrelser og stilarter til at passe personlighed på den person, der bærer dem. Der er store Sporer og små sporer. Valget er virkelig op til dig. På den anden side, købe nogle mennesker spurs men finder det vanskeligt at knytte dem til deres støvler.

Det er virkelig ikke så svært

Sådan vedhæfte spurs til støvler. Nu er det tid til at fastgøre kæden og remmen.
Sådan vedhæfte spurs til støvler. Nu er det tid til at fastgøre kæden og remmen.

Det er virkelig ikke så svært. Med blot et par enkle trin, du kan vedhæfte dine spurs til dine støvler til at kølige cowboy look. Der findes mange forskellige typer af sporer, men alle af dem følger samme metode, når der er knyttet til støvler.

Her er de ting du skal huske, når du vedhæfter spurs til dine støvler.

  • Først og fremmest sørge for, at dine sporerne har alle de nødvendige dele. Bortset fra metal spur, skal du også kæder og stropper i orden for dig at fastgøre sporerne til dine støvler.
  • Hælen af ​​din støvle skal nemt passe på U-formen på din spore. Spurs hvil på toppen af ​​hælen, og der er det møder kroppen af ​​støvlerne.
  • Nu er det tid til at fastgøre kæden og remmen. I almindelighed, gå kæden og strop omkring forsiden af ​​støvlen og forbinder på anklen. Dette vil sikkert holde sporerne på plads. Nogle sporer dog have ekstra kæder og stropper, der går under støvlerne nær hælen. Med disse ekstra tilbehør, vil Sporerne blive mere sikkert holdes i dens sted.
  • Før du får på din hest selv, kontrollere, at dine sporer ikke flytte eller dinglende. Det bør være fast på sin plads. Skulle du bemærke, at det ikke er sikkert på plads, skal du stramme remmen og kæder.
  • Med spurs knyttet sikkert på sin plads, kan du nu bære det trygt, som du får på din hest.

Støvler og spurs er normale tilbehør til enhver cowboy garderobe. Før du får på din hest selv.
Støvler og spurs er normale tilbehør til enhver cowboy garderobe. Før du får på din hest selv.

Hvis du virkelig har en hård tid vedhæfte dine spurs til dine støvler, kan du spørge den lokale butik, hvor du har købt dine sporerne til at give dig en demonstration på, hvordan du bruger stropper og kæder af dine sporer. Og da der er mange forskellige slags sporer, skal du sørge for at bringe dine støvler sammen med dig, når du køber kæder og stropper. Det vil være en masse besvær, hvis du bliver nødt til at vende tilbage og bytte dem, tilbehør til de rigtige.

Du kan også bede en ven eller nogen du kender, der bruger sporer på deres støvler til at lære dig at vedhæfte dem. Hvis du lærer at vedhæfte dem én gang, vil du aldrig glemme det. Og næste gang du køber spurs, vil du være i stand til at vedhæfte dem til dine støvler selv.

Altid huske på

Altid huske på, dog, at være blid med din hest, når du bruger disse. Må ikke bruge dine spurs at såre eller straffe din hest. Dette vil kun skræmme ham. Husk at bruge din spurs den rigtige måde, kun som en vejledning for hesten.