O2s

Sådan vælger pengeclips for mænd

Penge klip er meget rart tilbehør og nyttigt for at holde penge på plads. Kvinder har alle deres smykker, men tilsvarende for mænd vil være den holder af pengeclips, der gør en god partner til deres tegnebøger. Selvfølgelig gør de rigeste mænd den bedste anvendelse af disse penge klip, men du kan gøre din mand føler som velhavende kan være, hvis han har en meget velegnet penge holder i hans besiddelse.

Sådan vælger pengeclips for mænd. Materiale for de penge klip.
Sådan vælger pengeclips for mænd. Materiale for de penge klip.

  1. Materiale for de penge klip. Tegnebog klip nødt til at matche tegnebogen materiale. Nogle af de fælles klip omfatter læder og metal. Metal kan parres med læder lejlighedsvis, afhængigt af designet. Læder klip er ikke de mest foretrukne i de mange typer af indehaveren klip da metal dem har en mere robust kvalitet i dem. Men læder dem stadig gøre et godt match for tegnebøger, især hvis de deler den samme nuance. Orvis viser en anstændig notering af læder pengeclips, som du kan vælge imellem. Sidelines international tilbyder dig nogle gode metal penge klip i deres vagtplan.
  2. Penge klip dimensioner. Hvor stor vil du ønsker penge klip? Dette er en meget god overvejelse, hvis du vælger dine penge klip. Det gode ved at vælge pengeclips før selve købet er, at du kommer til at sammenligne forskellige størrelser og det gælder for både online og mursten og mørtel butikker.
  3. Længde af brug og budget. Sammenligning shopping for penge klip fra websites såsom Net shoppere og My shopping er nogle af de bedste hjemmesider, du kan høre, når du vælger pengeclips inden for et bestemt budget rækkevidde. Længden af ​​din brug er også en primær faktor. Du ønsker måske at investere i en dyrere type, forudsat at det vil vare længere og måske give en længere garanti end andre typer.
  4. Vintage design muligheder. Ebay top sælger, Europe silver dollar penge klip er en god gaveidé til pengeclips. De vintage typer er ikke altid sølv klip og du kan finde andre bedre design i vintage afdelingen, men de kommer også med en vintage pris.
  5. Personlighed og personalisering. Hvis du kan tilpasse pengeclips (f.eks optioner til at gravere initialer), og kontroller penge klip, som bedst afspejler personligheden af ​​den mand, du ønsker at give gave til, så du er i stand til at have halvdelen af ​​problemet løst i dit valg . Nogle vil måske endda foretrække de magnetiske typer til bedre brugervenlighed, så du kan drage fordel, hvis du tjekke alle de funktioner først fra forskellige typer, inden du foretager din endelige beslutning. En perfekt tegnebog tilbyder dig en god prøve af personlige pengeclips , der matcher tegnebogen designs til mænd.

Den bedste ting i at vælge blandt mænds tilbehør såsom penge klip er, at det faktisk ikke er så kompliceret som de mange forskellige muligheder for kvinders smykker og tilbehør. Du har allerede fordel af en relativt indsnævret valg, der vil gøre dine indkøb lettere og sjovere.