O2s

Sådan vælger du en rejse trailer

Der er mange entusiaster på internettet fortæller dig, hvordan du vælger den rigtige rejse trailer til dine behov og mens mange ville sværge ved deres design og high-tech funktioner, der er et par grundlæggende funktioner, du skal kigge efter, der kan give dig lige hvad du har brug for for dine rejser.

En trailer betragtes som et køretøj i sig selv. Derfor bør en trailer have bestemmelser, der sikrer sikkerhed og pålidelighed, ligesom bremser, bremselys og elektriske systemer til hook-up med bilen at trække det. I nogle lande trailere er selv forpligtet til at have deres egne nummerplader for at sikre at de er sikre til brug på de mange veje til at undgå ulykker.

Sådan vælger du en rejse trailer. En trailer betragtes som et køretøj i sig selv.
Sådan vælger du en rejse trailer. En trailer betragtes som et køretøj i sig selv.

Ved udvælgelsen af en trailer, bør man overveje den samlede konstruktion. De dele og bygge af anhængeren ville bestemme dens evne til at holde og modstå brug, så du kan få det bedste for dine penge. De fleste trailere bruger I-bjælke, rørformede, C-Channel eller L-Channel konstruktioner for deres ramme. Det rørformede form er den mest robuste blandt disse konstruktioner. Fremstillet af stål eller aluminium, styrkelsen medlemmer, crisscross rammen bør have mindst 16-tommer eller 24 cm mellemrum, afhængigt af vægten bedømmelse. De mere tværvanger, jo bedre fordi det gør rammen mere robuste.

Overvej de emner

Overvej de emner, du planlægger at opbevare eller transportere. Hvis du planlægger at bære spoilable emner som mad, så en isoleret trailer ville være bedst. Sammen med isolering, bør du også overveje en fugtspærre, hvis våde eller høj fugtighed belastninger der skal gennemføres. Også kigge efter sikkerhedsfunktioner såsom belastning stabiliserende ankre, tie-down, isolerede ledningsnet, og lignende.

Bremserne kan være elektrisk

Bremserne kan være elektrisk, hydraulisk eller en kombination af de to. Det hydrauliske system har en speciel fitting, der forbinder påhængskøretøjets bremser på køretøjet ved hjælp af væske koblinger for fluidet at rejse igennem. Elektriske systemer, i mellemtiden, har elektro-mekaniske aktuatorer, som aktiverer bremserne afhængig af bremsetrykket af køretøjet slæbe det. Kombinationen systemet i mellemtiden har elektriske forbindelser, men en separat hydraulisk system, som aktiveres af elektromekaniske aktuatorer, som omdanner elektrisk energi til mekanisk energi til at aktivere bremserne.

Bremserne kan være elektrisk. Ved udvælgelsen af en trailer, bør man overveje den samlede konstruktion.
Bremserne kan være elektrisk. Ved udvælgelsen af en trailer, bør man overveje den samlede konstruktion.

Hitch, kroge og andet hardware til at kontrollere. Disse bør være forfalskes at forebygge ulykker med børn og frække campister. Torsion suspension af gummi giver en blødere kørsel end bladfjedre, men sidstnævnte er bedre egnet til tunge læs. En trailer skal også have hitch kæder, der forhindrer trailer fra at gå på afveje, hvis liften enten ikke eller er pludselig jarred løs med et bump på vejen.

Vær sikker på at granske garantien. Dette sikrer dig at du kan få service eller anden grund, at traileren skulle svigte med rimelig brug. Jo længere garantiperioden, jo mere sandsynligt, at en trailer er designet og bygget til at modstå stress før nogen problemer manifest. Nogle er helt bevidst, men når det kommer til udstyr som rejser trailere, bør du kigge efter en balance mellem omkostninger og behov.