O2s

Sådan vælger du en rejse brochuren

At vælge den rigtige guide kan gøre hele forskellen

De rejser sektioner af store boghandlere er fyldt med rejser rejsehåndbøger skræddersyet til enhver smag. At vælge den rigtige guide kan gøre forskellen mellem en vellykket og en katastrofal tur. Der er et par enkle ting at se til, og med lidt omhu, vil du få den vejledning, der er rigtigt for dig.

Sådan vælger du en rejse brochuren. Overvej guidebogen serien.
Sådan vælger du en rejse brochuren. Overvej guidebogen serien.

  1. Overvej guidebogen serien. Selvom hver serie har sine gode og dårlige titler, den tilgang er generelt i overensstemmelse. Fodors og Frommer imødekomme til midten og overklasse rejsende, mens Lad os gå, Lonely Planet, og Rough Guides tjene dem med færre penge og mere tid. Avalon Travel lægger ud den brugervenlige Moon Handbooks serien plus de populære Rick Steves guider, mens TimeOut producerer nogle meget detaljerede byguider. Den DK Eyewitness Travel, Insight, og Odyssey Guides serien er stærke på farveoptagelser og kulturelle oplysninger, men svag på praktiske detaljer.
  2. Bladre gennem billeder. Lavish farveoptagelser afgjort hjælper til at sælge rejsehåndbøger men billederne kan være af begrænset nytte i planlægningen af ​​din rejse. En bedre tilgang kunne være at besøge din offentlige bibliotek og tjek en stak coffee table bøger for at få en idé om, hvor du vil hen. Du kan ofte få gratis farve brochurer fra fremme af turismen kontorer og rejsebureauer.
  3. Vide, hvad du ønsker at gøre. Kontroller vejlednings lister over alle sportsaktiviteter du måtte ønske at forfølge. Hvis historie, kultur eller natur er vigtigt for dig, så sørg brochuren giver tilstrækkelig dækning. Hvis du håber på at få fra den slagne turist sporet, se på, om guidebogen fortæller dig hvordan. Dine rejseplaner vil afgøre, om du køber en by, enkelt land eller flere lande guide. Jeg ofte sønderlemme tunge kontinentale rejsehåndbøger så jeg kun skal bære de afsnit jeg vil faktisk skal bruge hver dag.
  4. Afgøre, om formatet er nem at bruge. Er oplysningerne let tilgængelige eller har du vild i detaljer? Er layout tiltalende og skrifttype let at læse? Har udgiveren bruge fed skrift til at trække øjet til, hvad der virkelig er vigtigt? Er der et indeks? Kig efter specifikke ruter og kodede lister over lokale højdepunkter.
  5. Undersøg kortene tæt. Har guide har tilstrækkelig by og kort over området? Mange guidebog serier, herunder Fodors, Frommers, lad os gå, og Rough Guides er overraskende ringe på kortene. Lonely Planet guidebøger indeholder en overflod af kort, men skriften er så lille og kort tasterne så kompleks du ville være klogt at gøre forstørrede fotokopier inden de forlader hjemmet. Kortene i Moon Handbooks har en større skrifttype og er generelt lettere at bruge.
  6. Sammenlign overnatningssteder programoversigter i forskellige bøger. Hvis du rejser uafhængigt af hinanden, vil du ønsker at vide præcis, hvor meget din værelser er kommer til at koste. Frommers, lad os komme afsted, Månen og Lonely Planet alle quote eksakte priser, mens Fodors og Rough Guides afhængige af brede prisklasser, som er mindre nyttigt. Sørg for, at dit budget kategori er tilstrækkeligt dækket. Du bør også se på restaurant programoversigter, selv om disse er mindre vigtig end hotellerne.
  7. Undersøgelse af aftryk siden. Denne tekniske side i det forsiden eller bagsiden af ​​bogen vil fortælle dig, når bogen blev udgivet, og hvem der ejer ophavsretten. Udgivelsesdatoen er vigtigt, selvom du bør forstå, at oplysningerne vil være et år gamle, før guiden selv når de boghandlernes hylder. En guide er kun en guide. Disse dage udgiveren normalt har ophavsretten, selvom Månen Håndbøger serien er stadig forfatter-ejet. Forfatter stemme er vigtig og Lonely Planet har ofret kvalitet af de ordregivende forfattere til leje til forskning deres guider.
  8. Afvise den pris af bogen. En tur til Europa, Asien, eller det sydlige Stillehav vil koste dig tusindvis af dollars, og i sammenligning, er det 15€ prisen på en guidebog ubetydelig. Køb din guidebog i god tid, så du kan henvise til det i planlægningsfasen. Lufthavne og din destination er de værste steder at købe en guidebog.

Planlægger en tur er halvt så sjovt, så surfe på internettet gratis information. Vær dog opmærksom på, at internettet er ingen erstatning for en trykt vejledning, så meget af hvad du vil finde online er betalt reklame eller hobby sites. Ingen af ​​dem vil fortælle dig hele historien, som en god rejse brochuren burde. Nu hvor du ved hvad du skal kigge efter, kan du besøge rejse afsnit af din lokale boghandel for at få en fornemmelse for de forskellige serier. Google Books og nogle af de udgiverwebsteder giver dig mulighed for at gennemse rejse rejsehåndbøger online. Når du har gjort dit hjemmearbejde, vil du sandsynligvis træffe det rigtige valg og din tur vil være en succes.