O2s

Sådan vælger du en mave putter

Spille golf startede som en hobby for mange mennesker

Spille golf startede som en hobby for mange mennesker. Over tid er hobby udviklet sig til konkurrencesport, at selv en venlig runde kan blive til et væddemål situation, hvor hver golf swing spørgsmål. Når indsatserne er endnu højere, dette er, når du skal bruge din golfudstyr til at stige til lejligheden. Udvælgelse af det bedste udstyr (ikke nødvendigvis dyr) er meget vigtig. En af udstyr, der anvendes i golf er mave putter. Tjek nedenstående forslag om valg af en mave putter, som du kan stole på, når du er ude i greens.

Sådan vælger du en mave putter. Finde en balance mellem omkostninger og kvalitet.
Sådan vælger du en mave putter. Finde en balance mellem omkostninger og kvalitet.

  • Finde en balance mellem omkostninger og kvalitet. I sidste ende, det handler om dine evner som en golfspiller, der vil gøre en forskel, når du spiller golf, så når du vælger en mave putter, behøver du ikke den høje ende slags, men du får brug for noget, der er garanteret til at være lavet af kvalitetsmaterialer. Du skal også holde sig til det budget, du har afsat til dette udstyr. For at sikre, at du kan købe noget i din rækkevidde, gå online og forskning om brands, omkostninger og funktioner i maven puttere på salg. Indsnævre dine valg til tre og gå til golf forsyninger og udstyr, butik, som du hyppigt at tjekke dine valg i person. Hvis du ikke kan lide at gøre det benarbejde for dette, kan du købe din mave putter online, men du er nødt til at sikre, at du klart forstå de omkostninger, det tager for pakning og levering af din ordre. En anden ting for dig at tænke på er, hvis du vil være tilfreds med dit online køb. Hvad hvis du ender med en citron? Intet slår håndtering af merchandise dig selv, før plunking ned penge.
  • Kig efter de kvaliteter, der gør en stor mave putter. En god mave putter giver dig mulighed for at bo ned længere og bruge en fast swing når at få en golfbold i hullet. Således når du vælger en mave putter kigge efter noget, der er let, skridsikker, og giver dig et fast greb især når svinge.
  • Kontakt din golf venner. Gå videre og bede dine golf venner om at vælge en mave putter. Afprøve deres mave puttere og se hvilken en giver dig "det" faktor fx føler, greb, og swing.
  • Spørg en golf coach. Når du er ude i de greens ofte, er der ingen måde du ikke har stødt på en golf coach eller to. Tilgang disse fyre og få deres råd om at vælge en mave putter.
  • Prøv det før afskalning ud kontanter til at betale for det. Det ville være dumt at købe en mave putter og vente, indtil du er ude i de grønne til at prøve om det virker for dig! Lige der på butikken, mens du stadig gøre et valg ville være den bedste tid til at give et par af mave puttere en gynge. Butikken skulle have deres egen mini putting green for kunderne at bruge så gå på det, skal du placere en golfbold på filt jorden eller falsk græs, positionere dig som du ville gøre i greens og bruge mave putter til at svinge og ramme golfbold mod hullet.


Det er alt, hvad du behøver at vide, når der vælges en mave putter, der vil gøre dig komme ud at svinge!