O2s

Sådan vælger du en bodyboard

Bodyboarding er en sport populær blandt stranden igangværende kultur

Bodyboarding er en sport populær blandt stranden igangværende kultur. Meget gerne surfboarding indebærer bodyboarding rider på bølgerne og lave tricks og bevægelser. Den væsentligste forskel er dog, er størrelsen af ​​bestyrelsen og den måde, de redet.

Sådan vælger du en bodyboard. Før du begår, afprøve forskellige bodyboards.
Sådan vælger du en bodyboard. Før du begår, afprøve forskellige bodyboards.

Krop bestyrelser er kortere end surfboards-normalt mindre end halvdelen i længden. Kroppen er også konstrueret med en skum eller Styrofoam kerne, omgivet af en plastik bund og en blød top. En rytter holdning er normalt tilbøjelige (liggende ansigt foran), selv om nogle bodyboarders rider stablet op på knæ eller står op.

Vælge en bodyboard vil afhænge af din kørestil, størrelse og præference. Du bliver nødt til at vælge en, der er lige det rigtige for dig, at få det perfekte ride.

  • Før du begår, afprøve forskellige bodyboards. Du kan låne en fra venner, eller du kan leje ud forskellige modeller fra butikker. Bemærk dog, at de fleste huslejer er low-end modeller, og du måske ikke være i stand til at opleve fordelene ved bedre bestyrelser.
  • Spørg en kyndig person om forskellene mellem brædderne. Når du besøger en surf butik, kan du bede en vagt, der har erfaring bodyboarding om deres forskellige modeller.
  • Når du tjekker en bodyboard, inspicere bunden. Vælg en med en hård og glat plastoverflade nederst.
  • Kig på halen. Den bedste bord for en nybegynder som regel har halen buede indad og hælder nedad. Dette øger den stabilitet og nem ridning. Bodyboards har enten en halvmåneformet eller bat-formet hale. De tricks, du kan gøre, vil afhænge af formen på dit bord. Den teknologi vil ændre ofte over tid, selv om, så vær sikker på at du er opdateret. Check med venner, som bodyboard om hvad der er nyt.
  • Når du undersøger en bodyboard, lægge den ned på jorden. Modsætning til en surfbræt, der normalt slingre på grund af finnerne bør et organ board ligge fladt på jorden.
  • Føler for flex. Du kan gøre dette ved at sætte bestyrelsen på dit skød eller mave og sensationsprægede næsen. Mere fleksible boards vil tilbyde bedre ydelse. Men mere fleksible boards også sidste mindre længere end stivere boards. Du vil også nødt til at overveje temperaturerne i de farvande, du vil bruge tavlen. I varmere temperaturer, er mere flex bedre. I koldere temperaturer, men vil flex ikke så meget, og så bør du gå efter en stivere bestyrelse, som bør have en længere levetid.
  • Moderne bodyboards har modelleret undersider, med kanaler. Dette giver en større overfladeareal for bestyrelsen til at komme i kontakt med bølger, som giver ekstra stabilitet.
  • Beslut dig for en snor. Hvis du kun starter på sporten, så bør du overveje at bruge en snor, som du kan strop på din ankel eller håndled. Mere avancerede bodyboarders foretrækker ikke at bruge en snor, men, da dette kan hindre med bevægelse, især når at lave tricks.


Bodyboarding er en interessant sport, hvor du kan lære at gøre en masse tricks og demonstration bevæger sig. Vælg den rigtige bord for din størrelse, behov og dygtighed niveau, så du kan komme videre med sporten.