O2s

Sådan vælger du dykning finner

De kvaliteter af en god scuba gear omfatter komfort

De kvaliteter af en god scuba gear omfatter komfort, pasform, stil, pris og holdbarhed. Redskabet, som du vælger skal være behageligt for dig at bevæge sig i vandet, og derfor skal passe dig godt. Stilen i gear afhænger af dig og dig alene. Stilen i gear nogle gange varierer i farve eller blot dets design. Holdbarheden på den anden side er, hvor længe og i hvilken form for dykning miljøer, du kan bruge det i. Prisen er naturligvis også varierer afhængig af mærke og stil, du bruger.

Når det kommer til finner imidlertid variere de stilarter gør svømning nemmere eller hurtigere for brugeren. Følg disse trin for at vælge de rigtige scuba diving finner for dig:

  • Beslut, om du vil åbne hæl eller Helfod finner. Dykning finner kommer i to meget specifikke stilarter - åben hæl eller Helfod finner. Åben hæl justerbare finner bruges med støvletter, mens Helfod finner ikke er justerbare og er slidt med bare fødder. Selvom åben hæl justerbare finner er bedre at bruge til at kæmpe imod strømmen, når dykning, Helfod finner er lette og meget behagelige at bruge så godt.
  • Tjek bladet størrelse. Der er forskellige klinge størrelser til rådighed for finner. Selv større finner ser mere tilsyneladende er i stand til tungere farvande har virksomheder som Scubapro komme med jetfins, der ikke er så stor, men kan skubbe meget hårdt under vandet med en minimal indsats fra brugeren. Størrelsen af ​​bladet du vælger, afhænger helt af dig.
  • Kontrollér remmen. Dykning finner også kommer i to rem stilarter. Den ene er de justerbare spænder eller sikkerhed klip, og den anden er forår stropper. Forskellen mellem de to er, at finner med justerbare spænder eller sikkerhed klip nemt kan bæres eller tages ud. På den anden side, behøver foråret stropperne ikke behøver justering og strække til at passe dine fødder nøjagtigt.
  • Tjek de andre funktioner i dine finner. Nogle virksomheder, som sagt tidligere, er kommet op med forskellige stilarter af finner passer til dine behov. Finner har ventilationskanaler, splits, klinger, eller ribber med til at gøre vandstrømmen med din svømning. Det kan også være i alle gummi eller komposit. Uanset hvad du vælger, afhænger af din svømning færdigheder. Du kan altid spørge i butikken, hvis de udleje den samme slags finner, så du kan prøve dem ud, inden de køber dem.
  • Tilpas dine finner. Når du er klar til at passe dine finner, du skal bare sørge for, at det passer dig med dine støvletter på, hvis du vælger de åbne hæl justerbare finner. Sørg for at du skubbe dine fødder i. Den øverste kant af lommen skal nå din ankel uden tæerne røre bunden af ​​lommen. Montér dem med våde fødder, hvis du går til Helfod finner.


Sådan vælger du dykning finner. Beslut, om du vil åbne hæl eller helfod finner.
Sådan vælger du dykning finner. Beslut, om du vil åbne hæl eller helfod finner.

Du har nu din dykning finner og er klar til at komme i vandet. Planlæg din næste dyk og have en sjov tur!