O2s

Sådan vælger du den rigtige greb tape

Grip tape er en af ​​de vigtigste tilbehør til skateboards

Grip tape er en af ​​de vigtigste tilbehør til skateboards, fordi det er det, der vil give dig kontrol over dit skateboard. Men den største bekymring på en skateboarder sind er, hvordan de vil vælge den rigtige grip tape. At vide, hvordan her er nogle tips om, hvordan du vælger det rigtige greb tape til dit skateboard.

Sådan vælger du den rigtige greb tape. Performance eller stil?
Sådan vælger du den rigtige greb tape. Performance eller stil?

  • Performance eller stil? Making valg er ikke så let, især hvis man er ofret for den anden. Ved at vælge den rigtige grip tape, skal du vælge mellem ydelse og stil. Styling dit skateboard er meget let, fordi der er en bred vifte af designs at vælge imellem. Du kan surfe på nettet ( outlookskates.com ) til at tjekke de forskellige designs, der passer til din personlighed. Men i tilfælde af, at design ikke er så stor en deal, kan du bare gå til en sportsforretning og købe et ark greb tape. Det er vigtigt at vælge den størrelse med en greb tape, der fuldt ud dækker dit bord.
  • Omkostninger. Grip bånd er ikke kun bruges til at designe dit bord eller give dig kontrol. Disse bånd er også vigtige i at spare din hud, når du bord, især hvis du er nybegynder på skateboarding. Det beskytter også dine skate sko, der giver dine sko en længere levetid. Grip tape, der beskytter sko er bløde og mindre grov. Problemet er, at det ikke er så holdbart i den forstand, at du skal holde på at erstatte dit greb tape, fordi det let tårer. Må ikke bekymre dig, men fordi lyset type grip tape ikke er så dyrt og på samme tid, vil det ikke bære dine sko ud.
  • Skab dit eget design Skateboarders kan være meget specielt om deres udstyr. Det er derfor, der er en bred vifte af greb tape design til rådighed på markedet. Men nogle selv ønsker deres personlige præg på deres bord. Et tip om at gøre dette på er at bare bruge strimler af grip bånd på de væsentlige områder på dit bord. Bare sørg for, at du dækker områder, der er vigtige i at tillade dig at kontrollere dit bord og gøre de tricks, som du elsker.

Denne teknik kan ses blandt skateboardere

Denne teknik kan ses blandt skateboardere, der har været aktiv i lang tid, fordi de ved deres bord rigtig godt. Bemærk at dette ikke anbefales til begyndere af sikkerhedsgrunde. Hvis du er nybegynder og er virkelig opsat på at have dit eget design på dit bord, så du kan gå til ethvert skateboard butik og spørge, om de kan tilpasse dit greb tape henhold til design, du ønsker. I dette tilfælde vil din skateboard stadig være fuldt dækket med grip tape, som gør det sikkert, og på samme tid, du vil nyde dit eget design.

De leverede trin vil hjælpe dig med at vælge det rigtige grip tape

De leverede trin vil hjælpe dig med at vælge det rigtige grip tape, der passer til dine behov. Bare husk, at i enhver sport, som du vil deltage i, sikkerhed er meget vigtigt, så om det er et greb tape eller en hjelm, ikke ofrer din sikkerhed af hensyn til stil. Der er måder at være elegant og sikkert på samme tid. Have det sjovt skateboarding!