O2s

Sådan vælger du den perfekte rejsetaske

En stor del af dine rejser involverer dine bagage poser

En stor del af dine rejser involverer dine bagage poser, og så vil det absolut være en god investering af din tid og penge til at købe den perfekte rejsetaske. Efter alt, behøver du bagage, der ikke har truslen om et fastklemt lynlås eller låse, at fejl. Ingen behøver tilføjede besvær gerne, at når du rejser.

Med dette er sagt, hvad er nogle af de karakteristika, at kigge efter, når du vælger din bagage tasker og rejser gear?

Sådan vælger du den perfekte rejsetaske. Bestem den type taske, som du gerne vil have.
Sådan vælger du den perfekte rejsetaske. Bestem den type taske, som du gerne vil have.

  1. Bestem den type taske, som du gerne vil have Der er mange typer af rejsetasker til rådighed:. Rejse sager, kuffert taske, klapvogn eller hjul taske, og mange flere. Normalt hvilken type rejsetaske du vil vælge, afhænger af din destination, din måde at komme der, og dit formål for at gå til dette sted. Lad os sige, for eksempel, vil du blive backpacking i hele Europa. Den type taske, der vil være bedst for dig ville være en rygsæk egnet til udførelse rundt. Hvis du skal på en forretningsrejse til HongKong, for eksempel, og du vil sandsynligvis forlader de fleste af dine poser på et hotel, så en robust taske på hjul ville være et godt valg. En generel regel er dog, at du skal medbringe en stor bagage taske til dine ejendele (husk, at mange lufthavne tillader kun 1:59 bagage poser til check in, og du vil få opkrævet for extras) plus en handy carry-on taske (helst en, som du kan bære på dine skuldre, eller du kan strop omkring din krop).
  2. Kig efter poser med rigelig opbevaring. Efterse posen, hvor meget den er i stand til at gennemføre. Foretrukne er poser med flere rum, så du nemt kan organisere dine rejse-relaterede dokumenter samt dine elektroniske gadgets (iPods, digitale kameraer, osv.).
  3. Kig efter sække med sikre stropper og lukninger. Dobbelt-tjek stropperne for at sikre, at de er bygget meget sikkert, som du ikke ville have dem til at falde af mid-rejse! Stropperne skal også være lang nok til, at man mageligt kunne bære dem på dine skuldre. Desuden bør lukningerne være holdbare samt: tjek lynlåsen (sørg for, at det ikke fange, og det det lynlåse glat), de Velcrostropper og klapperne. Det skal være nemt nok at åbne, men da huske, at det ikke skal være for nemt, at en lommetyv tyv bekvemt kunne zip det åbne uden du opdager det.
  4. Kontroller vægten af posen. Selvom du gerne vil have din taske til at være meget holdbare og modstandsdygtige, ville du også ønsker at sikre, at det ikke er lavet af tungt eller omfangsrigt materiale. Hvad vil du gerne ville være en pose lavet af letvægts materiale, der ville være let at slæbe rundt og alligevel ville give rigelig beskyttelse til dine ting. Når du er ude efter en bagage taske, bære den tomme pose rundt i et par sekunder og se, om vægten er helt rigtig. En nylon taske er normalt perfekt.

Disse er blot nogle tips til dig at huske, når du vælger den perfekte rejsetaske. Husk: at betale mere for høj kvalitet er normalt værd at det!