O2s

Sådan vælger du den perfekte briller

Der er forskellige grunde til, at vores vision bliver forringet

Der er forskellige grunde til, at vores vision bliver forringet. Det kunne være på grund af for megen eksponering for computerskærme uden beskyttelse som skærme, eller på grund af vores konstante forkert læsning ligesom i et mørkt område eller i et køretøj i bevægelse. Med andre ord er der bare en masse mennesker, der har brug for briller for at få tingene gjort. Flere og flere mennesker bliver monokel afhængige. På grund af denne afhængighed, de normalt udelukke udtrykket "fashionable" fra deres ordforråd så langt som den måde, de bærer sig selv. Men det bør ikke være tilfældet. Du kan være med på moden, selv med disse briller. Du skal bare nødt til at vælge de rigtige par briller, der passer dig godt. Her er hvordan.

  1. Undgå usynlige frame briller. Optiske butikker har forskellige rammer. En af de mest almindelige i dag er den usynlige ramme. Hvis du stadig er ung, eller endda en ikke så unge, der arbejder hårdt for at se yngre ud end sin alder, undgå briller, der har usynlige rammer, som de kalder det. Dette gør kun dig til at ligne en bedstemor.
  2. Overvej din teint, når du vælger den rigtige. Det er ikke ualmindeligt at se briller med forskellige stel farver. Tro det eller ej, kan ikke alle farver går godt med din teint, uanset om du er sort, en hvid eller en fair. Så du er nødt til at overveje din teint, når du vælger en frame farve. Hvis du har fair teint, ville det være sikkert at vælge en rig en. Men prøv at undgå mørke farver. Det kan ikke blande godt med dem, der har fair teint. For dem med mellemstore og oliven kan brune og sorte rammer være meget godt for dig. Hvis du ikke er så sikker på din teint, skal du vælge en skildpadde ramme. Det er et af de sikreste farver til det kan blande godt med enhver teint.
  3. Vær sikker på, at siderne af rammen lige passer dit ansigt. Undgå at købe rammer, der er enten for kort eller for lang til dit ansigt. Vær sikker på, at rammen er bare passer til dit ansigt kontur.
  4. Giv funky ramme en prøve. Funky rammer er gode, hvis du ikke er glad for make-ups, når du går ud. Funky rammer kan bære dig selv uden din make up.
  5. Overvej dit outfit. Put på, at der ikke er nogen one-size fits-all tilgang i udvælgelsen briller. Betydning, kan man monokel ikke matche alle garderobe-typer. Så hvis du køber bare et par briller, så sørg for, at den, du vil vælge passer til din hverdag outfit. Hvis du arbejder i et corporate verden, sørg for at vælge de mere formelle dem. Half-kantede og tynde rammer blande med formelle påklædning. De mere farverige dem er reserveret til et mere casual slidt. I bedste fald hvis du har råd til at købe to par, for formelle og afslappet, så bedre.

Sådan vælger du den perfekte briller. Undgå usynlige frame briller.
Sådan vælger du den perfekte briller. Undgå usynlige frame briller.

Borte er de dage, hvor folk iført briller blev mærket som nørder, eller folk, der har været så fjern med mode på grund af deres briller. I dag har optiske butikker og forskellige sportsfaciliteter producenter faktisk lykkedes fusing briller med mode.