O2s

Sådan vælger du den bedste tennis ketsjer

Lær, hvad funktioner til at kigge efter, når de køber ny

Er du klar over, at du har brug for en ny tennis ketsjer, men bange for at træffe det valg? Måske er det prisseddel på en Head tennis ketsjer, der er skræmmer dig væk. Måske er det, at skræmmende pro shop lugt af uaktuelle palme sved, diverse udstyr og tennis bolde (du elsker det, men - indrømme det). Mest sandsynligt er dog, du er intimideret af det store antal af muligheder. At vælge en ketsjer kan være en vanskelig opgave, uanset om du har spillet i tre dage, tre uger eller tre år. Efter tre årtier, bør du have den idé. I mellemtiden, kan denne artikel få dig i gang på rette vej.

Sådan vælger du den bedste tennis ketsjer. Hvor stort er hovedet.
Sådan vælger du den bedste tennis ketsjer. Hvor stort er hovedet.

Er du nybegynder? Hvis du kun har spillet i et par dage eller har ikke spillet på alle, vil du sikkert gerne en billig ketsjer med en overdimensioneret hoved. Det større slagområde vil sandsynligvis gøre det lettere for dig at tilslutte bolden med strengene i stedet for rammen (eller mangler bolden helt), og der er ingen grund til at bruge et hundrede dollars, hvis du endnu ikke er sikker på du vil seriøst forfølge denne sport. Giv sporten lidt tid, og derefter, hvis du ønsker det, med alle midler købe en pænere. På det tidspunkt vil du sikkert gerne en mindre hoved, i modsætning til den uhåndterlige overstørrelse.

Øvede og avancerede spillere har en meget bedre idé om deres spillestil. Kan du lide at slå med en masse spin? Kan du stole på din stærke, flad serv? Har din slagtilfælde indebære en fuldstændig tilbagesving eller har du ramt bolden i kortere, kompakte bevægelser? Vil du nærmer dig på nettet hele tiden og ønsker en ketsjer, der vil reagere hurtigt på nettet? Foretrækker du at spille dine spil fra baseline med store, stabile grundslag? Eller er du en af ​​de sjældne all-round spillere med en virkelig afbalanceret spil?

Gæt hvad? Vi hader all-around spillere. Just kidding. Her er den deal: du vil finde en tennisketcher derude markedsføres mod alle mulige slags spiller. Big spin-ketsjere, power-styrke, nogle med mere kontrol, andre bedst for tjene-and-volley - you name it, vil du finde det. Men selvom sorten kan være overvældende, der er nogle retningslinjer, der kan hjælpe dig gå igennem alle dine muligheder, så du sparer fra en masse frustration og albue smerter. Her er nogle tips til, hvordan du vælger en tennisketcher og komme videre med dit spil.

Lær, hvad funktioner til at kigge efter, når de køber ny. Hvor lys er tennisketsjer.
Lær, hvad funktioner til at kigge efter, når de køber ny. Hvor lys er tennisketsjer.

  1. Hvor stort er hovedet? Jo større hovedet, jo mere strøm, du kan generere. Desuden vil dine chancer for at ramme sweet spot stige, fordi det sweet spot er simpelthen større. Det er grundene til, at en overdimensioneret racquet giver mening for en frisk nybegynder. Men som du forbedre og få styrke i dit sving, vil du sandsynligvis ønsker at opgradere til en tennisketsjer med et mindre hoved, da det vil give større kontrol og manøvredygtighed.
  2. Hvor lys er tennisketsjer? Måske du har udviklet det indtryk, at en lettere ketsjer er en bedre. Det er temmelig fantastisk at besøge en pro shop, hente en op og blive blæst væk ved hvordan lys det føles i hånden, når du rækker det ubesværet gennem luften. Det føles som ingenting! Du vil måske tænke, "Dette vil helt gøre det lettere for mig at spille -. Jeg vil ikke bærer rundt på en klub længere"

    Sandheden af ​​lethed er lidt mere kompliceret. Selvom ulogisk, er det ikke desto mindre sandt, at en fjerlet tennisketsjer faktisk kan stresse din arm ud mere end én med større substans og vægt. Du bliver nødt til at svinge tennisketsjer sværere at opnå den magt, du tog for givet med et tungere én. Din nye hårde swing vil formentlig føre til kompromitteret nøjagtighed og kontrol. Tænk to gange, før du køber en ufattelig let ketsjer, hvis du er vant til en, der er på den tungere side. Hvis du er vant til et let ketsjer, men føler konstant albue smerter, bør du nok søge større indhold af et traditionelt vægtet én.

  3. Hvordan bliver racquet vægt fordelt? Er det hoved-tungt eller hoved-lys?
    • Som nævnt ovenfor, kan ketsjer vægt være lidt bedrager, kan du blive overrasket over, at en ketsjer kunne føle så let og alligevel har en tungere hoved end en traditionel én. Men det er sandheden: nogle er lettere, men har tungere hoveder, hvor ideen er at styrke magt og spin. Imidlertid strøm tendens til at have et omvendt forhold til kontrollen. Ikke kun det, men du kan finde det sværere, overraskende, at manøvrere dette lettere version, fordi dens vægt hviler mere i sit hoved. På nettet, kan du føle, at du wielding en RYTTERSVÆRD. Hvis dit swing er forkortet, og du genererer meget lidt strøm, kan du overveje at købe en af ​​disse. Men husk, vil den lettere vægt betyder, at flere chok absorberes af din arm og håndled, stress, der over tid kan føre til ledsmerter.
    • Hvis din ketsjer er head-lys, det er nok en god nyhed for din arm, da det betyder som helhed det er tungere og vil ikke gå så meget chok langs til armen. Du vil nyde større manøvredygtighed, øget net-play og nyttiggørelse. Øget kontrol er generelt hvad du får med denne ketsjer - kontrol af kugle placering og af din egen bevægelse. Men et vægtet en er designet til en komfortabel faglært eller avanceret spiller, der har noget problem genererende magt og spin. Hvis strømmen er et problem for dig, så skal du ikke købe det mest svimmel rådighed. Du vil sandsynligvis føle, at du sidder fast i et mareridt derude på banen, svinge tennisketsjer voldsomt på bolden, men producerer ingen strøm.
  4. Fleksibiliteten i tennisketsjere også hjælper dig med at afgøre, hvilken en til at købe. Disse hoved-tunge ketsjere er som regel stivere (de bøjer mindre ved anslag med bolden), som også tilføjer til din magt. Imidlertid vil stivhed forringe spin-potentiale og kontrol. Hvis du er en nybegynder, der har brug for strøm og giver ikke så meget af det i dit sving, så dette kan være nyttigt. Men husk på, at stivhed kan forårsage arm ubehag som godt. Hoved-lys ketsjere tendens til at være mere fleksible, catering til de spillere, der allerede er kraftfuld, men ønsker at fokusere på kontrol og hurtig manøvredygtighed.

Er nogen af ​​os på pro kredsløb? Tvivlsomt. Jeg kan gætte, at de fleste mennesker læser denne artikel er begyndere eller spillere med mellemliggende færdigheder. Men tag et kig på, hvad de professionelle bruger. De er ikke for stort. De er ikke hoved-tung. I stedet har de en tendens til at være mere head-lys med mindre hoveder. Nu tager et kig på, hvad begyndere bruger. Du vil se mange flere head-tung og overdimensionerede hoveder.

Der er ingen regel, der gælder for alle spillere, når det er tid til at vælge en tennisketcher. De er lavet langs hele spektre af hoved-vægt, samlet vægt og fleksibilitet. Et eller andet sted langs de spektre, formentlig i midten af ​​regioner, alle jer øvede spillere vil sandsynligvis finde, hvad der er ideel for dem. Den mest værdifulde råd jeg kan give dig, er at prøve dem i spil før du køber dem, hvis det overhovedet er muligt. Tennis klubber har pro butikker, hvor du kan leje demoer. Selvom spændingen i strengene ikke kan tilpasses optimalt til dit spil, vil disse demoer stadig hjælpe dig en hel del i valget.

Med alle de muligheder og valg til rådighed, så husk det bedste tennis racquet for dig er det en, der giver dig selvtillid til at spille dit bedste.

Ha 'det sjovt!