O2s

Sådan vælger du cheerleader uniformer

Idéen om cheerleading blev indført ved Princeton graduate Thomas Peebles, da han organiserede skarer hepper på fodboldkampe på University of Minnesota. Men det var ikke før 1898 at cheerleading blev bragt til et helt nyt koncept af crowd jublende når University of Minnesota student Johnny Campbell organiseret en menneskemængde råbte i en bestemt juble for deres hjemmeholdet. Snart efter blev traditionen videre til de næste generationer, og i November 2, 1898 indgangen til et nyt cheerleading koncept blev født som senere kendt som organiseret cheerleading. Som traditionerne holdes, hvis du er en del af eller organisere en cheerleading hold, så sørg for at du har en idé om, hvordan man vælger cheerleading uniformer til dit team.

  • Idea startere. Sørg for at du diskutere, hvad dit team logo vil se ud. Brainstorm på den bedste logo, du kan bruge, som vil repræsentere dit universitet meget godt. Med logoet, skal du sørge for også fundere over, hvad farve er bedst og gør din cheerleading hold en menneskemængde stand-out. Stage tilstedeværelse er meget vigtigt, hvis du er i en cheerleading konkurrence. Dette vil give dit hold synlighed, tilstedeværelse og publikum eller dommere bedre erindring.
  • Tidsfrist og tidsplan. Kend din tidsplan. Sørg for at du har nok tid på at forberede de ting du skal før hjemkomst spillet. Det er bedst at starte din forberedelse et par uger tidligere. Sørg for, at du har tilstrækkelig arbejdskraft er nødvendig for grunden.
  • Kvalitet og effektivitet. Scout for kvalitet pakker, der ikke koster så meget. Bliver en travl sæson, kan du kigge ind i muligheden for at få materiel cheerleader uniformer. Dette kan typisk bestilles og klar til levering. Du kan også lave din bestilling på forhånd og afhente i to uger. Vær opmærksom på at hvis du tager en bestand ordre, kan du ikke have det design, dit team ønsker, men der er en række af cheerleading skaller og matchende nederdele du kan vælge fra. Tilpasninger kan stadig være til rådighed som skole-og personnavne. Hvis du er meget betragtning af den tid og omkostningseffektivitet, kan lager cheerleader uniformer være handy.
  • Ensartede leverandører. Ved udvælgelsen dine cheerleader uniformer, bør du altid have en stor plads til dine ideer og tilpassede design. Hvis du har et bestemt udseende, du ønsker for dit team at nå derefter købe brugerdefinerede skabt uniformer. Men sørg for at tjekke din tidsramme før spillet, da dette vil tage omkring 4 til 5 uger til rådighed til at vente. Under ekstra tid og penge vil helt sikkert hjælpe med jeres garanterede kamp. Hvis du både har derefter tilpasse cheerleading uniformer vil være det bedste valg.
  • Sponsorer og annoncører. Raising penge nok til et antal mennesker endsige et hold kan være meget udfordrende. En mulighed kan du kigge ind i, er at tage en sponsor til at reklamere for deres mærke. Dette vil bedre hjælpe monetære midler til dit holds cheerleading uniform. Du kan anmode til eksisterende brands eller mærker, der er lige begyndt i business industrien.


Sådan vælger du cheerleader uniformer. Tidsfrist og tidsplan.
Sådan vælger du cheerleader uniformer. Tidsfrist og tidsplan.

Siden indførelsen af ​​cheerleading, er denne sport er blevet defineret og omdefineret af kreativitet og tricks i luften. Hvis du er en, der har været en del af et team, beæret over at opretholde traditionen hvilken bedre måde at repræsentere i et godt valgt cheerleading uniform.