O2s

Sådan undgår touristy Hoteller farten

Uanset om du rejser uforudset eller bukke under for en ansporing-of-the-moment adventure klør, er det meget muligt, at du kommer til at støde på en lang række touristy Hoteller under dit ophold. Før eller senere, vil du indse, at du ikke er den eneste, der ønsker at undslippe en stressende uge med eventyr i tankerne.

Her er tips til at undgå touristy Hoteller under rejsen:

Sådan undgår touristy Hoteller farten. Gå til resorts under off højsæson.
Sådan undgår touristy Hoteller farten. Gå til resorts under off højsæson.

  • Gå til resorts under off højsæson. Sammenlignet med højsæsonen, er der en mindre antal turister i resorts, når off peak. Desuden finder afsondret, ferie områder. Hvis du er heldig, kan du nemt finde en, og få hele øen for dig selv eller din gruppe.
  • Lav planer før rejser. Det dræber det sjove okay, men det kan spare dig besværet med noget sted at bo. Kan du lide trekking med din rygsæk hele dagen? Nå det er ikke ideen om sjov, medmindre du er en bjergbestiger. Så hvis du ønsker at gøre dit ophold uforglemmeligt på en positiv måde, bestille din flyrejse forude, samt dine hoteller. Glem ikke at bekræfte din reservation med hotellet. Det er enten du fortæller dem det nøjagtige tidspunkt, du vil komme dertil, eller du kan kontakte dem, så snart du lander. På den måde vil de have tid til at forberede dit værelse.
  • Spørg hjælp fra dem, du kender, der allerede har gået der. Da de har den erfaring, de kan fortælle dig, hvilke steder er ikke fyldt med turister. Desuden kan de endda give dig tips om hvordan at nyde din ferie til det maksimale.
  • Søg hjælp fra fora og tjek rejsende blogs Blogging er i, og de ​​fleste rejsende sende deres eventyr og mareridt,. Fora, på den anden side er for det meste om ofte stillede spørgsmål, når de rejser. Du kan sende dine egne undersøgelser eller kommentarer om, hvilke hoteller er ikke så befolket med turist-og hvilke måneder er langsomme. På den måde kan du forberede dig selv og begynde at planlægge, at storslået ferie i jeres.
  • Rejsekataloger giver god info om, hvilke hoteller er ikke for overfyldt. Men mange sandsynligvis se på dem også om hjælp, så forventer nogle konkurrence.
  • Efter ankommer, bede lokale om hjælp. Ingen kender det bedste sted at gå til, men dem. Nogle vil måske bede dig om nogle kontanter i bytte for information, men hvis det betyder at du kan nyde resten af ​​din ferie, uden travlhed, så er det det værd.

At være forberedt vil ikke tage væk den spændende del af eventyret, og du kan stadig have det sjovt. Hvad der betyder noget er, at du har et værelse venter på dig på din ankomst. Sørg for at du har til rådighed balance i dit kreditkort, fordi du vil bruge det en masse i løbet af din rejse. Og glem ikke at medbringe ekstra kontanter, du ikke ved, hvornår du måske brug for det.