O2s

Sådan undgår jern palm farer

Iron palme er en teknik, der anvendes i kinesisk kampsport

Iron palme er en teknik, der bruges i kinesiske kampsport. Det er også kendt som den jernhånd teknik og falder under den slående gruppe af kampsport. Denne teknik betragtes Kung Fu "skjulte kunst" og er endda berømt for at være yderst dødbringende trods manglende anvendelse af en mekanisk våben. Også dette indebærer laver meditationer. Der er ikke kun én, men mange andre forskellige typer af jern palm teknik.

Kampsport kan være dødelig og farlig, hvis du ikke er forsigtig nok

Kampsport kan være dødelig og farligt, hvis du ikke er forsigtig nok. Det samme kan siges om jern palm teknik. Strygejernet palm teknik omfatter primært condition hænderne. Denne konditionering sker indtil hænder, så allerede callused og desensibiliserede. Hvis hænderne er allerede i denne tilstand, så ville du allerede være i stand til at strejke slag selv på hårde overflader uden at du er i stand til at føle nogen smerte, der kan komme med de strejker eller slag.

I at undgå farer, der kan muligvis ske under brug af jern palm teknik, bør du være opmærksom på alt om det-de faktiske forhold, fordelene, og omfanget af den teknik. Dette er for dig at blive vidende om, hvad du får dig selv ind.

  • Alt, hvad der skal gøres, bør gøres rigtigt. Instruktioner, procedurer og metoder bør følges af hjertet til at undgå at såre dig selv og sætte dig selv i alvorlig fare.
  • Ved at gøre dine meditationer, bør du gøre det omhyggeligt og præcist. Hvis ikke, vil du så blive risikere din sikkerhed, da du måske være i stand til at blæse dig op, og udrydde dig i selvantændelse, hvilket fører din krop til at brænde op.
  • Da meditationer er færdig, bør du og skal være i et rum, afsondret og alene hele selv. Det rum, du bruger til meditation skal være låst, og bør også være rene og insekt-fri. Hvis du er i midten af ​​din meditation proces, og et insekt pludselig falder i og lander på nogen del af din krop, kan din chi blive forgiftet, og dette ville så medføre skader på kroppen. Skaden kan være irreversibel og fatal for dig. Dette råd er ikke kun vedrøre insekter, men også for andre dyr og endda mennesker.
  • Af tradition, er du forbudt fra at spise kød eller at engagere sig i sex. Hvis du gør, vil din krop derefter få forurenet, og du ikke længere ville være i stand til at opnå de resultater, meditationerne vil bringe.
  • Ordentlig uddannelse og konditionering skal gøre det trick for at undgå at være i stand til at klare de farer, en fejl i teknikken, kan bringe. Også ville være bevidst og vidende om sagen være til stor hjælp.

I alt, hvad du gør

Sådan undgår jern palm farer. Da meditationer er færdig.
Sådan undgår jern palm farer. Da meditationer er færdig.

I alt, hvad du gør det, bør du være opmærksom på og vidende om hele processen, så du ville være i sikkerhed i udførelsen af ​​trin. Det er virkelig betaler sig at være omhyggelig og forsigtig nok til at undgå farlige situationer. Forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Så det er med jern palm teknik, også. Det er bedre at være forebyggende af de ting, der kan ske i stedet for at skulle stå over for konsekvenserne af ikke at gøre tingene rigtigt.