O2s

Sådan undgår en røv udslæt fra lange cykelture

Riding en cykel kan være sjovt

Riding en cykel kan være sjovt. Det er fantastisk, hvis du ønsker en nem måde at udøve og øge din sundhed. Du kan obligation med venner, eller gå på lange cykelture alene. Men så meget som vi hader det, de fleste mennesker, der rider cykler normalt lider røv udslæt. Dette sker, når en person er blevet ridning en cykel for lange perioder. Der er få forebyggende foranstaltninger, du kan tage for at undgå en røv udslæt.

Sådan undgår en røv udslæt fra lange cykelture. Slid komfortable cykelshorts.
Sådan undgår en røv udslæt fra lange cykelture. Slid komfortable cykelshorts.

Her er nogle tips om, hvordan man kan undgå en røv udslæt fra lange cykelture:

  1. Slid komfortable cykelshorts. De fleste mennesker begår den fejl at bære cykelshorts, der er for stramme. Ikke alene er det ubehageligt, er det også en årsag til røv udslæt. Når dine cykelbukser er for stramme, de trykker på din hud hårdere. Dette forårsager friktion. Hvis du kommer ud for at ride din cykel for lange perioder, vil dette i sidste ende medføre rødme og hævelse i din røv område. Således får du et udslæt. For at undgå dette, slid cykelshorts, der er lige den rigtige pasform: ikke for løs og ikke for stramt. Glem tanken om, at cykelshorts skal være så stram som en spændetrøje.
  2. Ordentlig hygiejne er vigtig. Selv hvis du ikke køre på cyklen i meget lange perioder ad gangen, vil du få en røv udslæt, hvis du har dårlig hygiejne. Husk altid at tage et bad hver dag og sætte på deodorant. Korrekt rense din røv område, når du afføring eller tage et bad. Dette reducerer bakterier, der er en del af den grund af røv udslæt. Brug aldrig dine cykelshorts mere end to gange i træk. Når du rider din cykel, ligesom enhver anden sport, du sveder. Alt, sved vil blive absorberet i dine shorts. Dette gør det en grobund for bakterier og forskellige bakterier. Så, simpelthen sat, hvis du ønsker at mindske dine chancer for at have en røv udslæt, tage et bad og ændre dine shorts!
  3. Tag jævnligt pauser fra cykling. Når du cykler i topfart i lange perioder ad gangen, det tager en vejafgift på din krop og sind. Du får træt og udmattet. Det tager en vejafgift på din røv også. For meget friktion fra alle kontinuerlige cykling forårsager røv udslæt at starte. Tager regelmæssige pauser vil bidrage til at mindske friktionen, og dermed mindske din chance for at udvikle en røv udslæt. Hvis du tager en vand pause ikke er en mulighed, så prøv at bremse en lille smule fra din sædvanlige tempo. Dette vil falde lidt friktionen på din røv kinder.

Selvom røv udslæt fra lange cykelture er ikke de mest glamourøse ting i verden, er de stadig en del af cykling. De mest erfarne cyklister kan fortælle dig, at mindst én gang i deres liv, har de haft en røv udslæt. Hvis du har en røv udslæt, altid huske at rense den med jævne mellemrum. Bakterier og bakterier kan ophobes der, og det kan føre til en infektion. Hvis du ikke har en røv udslæt, og aldrig planlægger at have en, skal du følge disse tips og dit lange cykelture bliver butt udslæt-fri.