O2s

Sådan udstyre en flue fiskeri lanyard

Når du går fluefiskeri

Når du går fluefiskeri, kunne tingene blive kompliceret, hvad de forskellige ting, som du er nødt til at forberede sig. Nogle gange er det svært at finde visse fiskeredskaber i en fart, hvis du ikke har det i et praktisk sted. Det er derfor, fluefiskeri Liner er en Guds gave. Dette tilbehør holder alle de vitale fiskeredskaber tilgængelige, da det er knyttet rundt om halsen. Du behøver ikke at købe en fluefiskeri lanyard, og du kan faktisk gøre en på din egen. Nedenfor er trin på, hvordan man laver din helt egen fluefiskeri lanyard.

  • Beslut på materialet. Du har en bred vifte af muligheder for, hvordan du kan oprette din fluefiskeri lanyard. Du kan bruge læder, perler og strimler af stof, hvad der passer til din stil. Naturligvis bør den øverste halvdel af lanyard være lavet af behageligt materiale, da du vil være iført dette rundt om halsen. Du kan endda omfatte en release spænde i nakken område, så du kan udrede dig selv, hvis tingene bliver lidt behåret for dig.
  • Easy-off, let-on. Normalt fiskere bære en vest med mange lommer, hvor de kan holde deres værktøjer. Nogle gange, dog kan klimaet være lidt for varmt for en sådan påklædning, det er derfor en fisker lanyard ville fungere perfekt. Da det blot sidder rundt om halsen, er det ikke begrænser overhovedet. Det kan tages af nemt og slidt let så godt. Gode ​​fiskemuligheder Liner bør have de nødvendige redskaber en fisker behov, når ud i vandet. Hvis det gøres korrekt, vil du ikke engang behøver at medbringe en tackle box.
  • Fishing Liner bør have en masse af løkker og kroge. En nøglesnor skal holde så mange værktøjer som muligt, så alt vil være mere tilgængelig. Typisk vil Liner komme med en bulldog clips på den nederste del af løkken, hvor waders kan fastgøres. Det kan også hjælpe, hvis hængslet, der kommer med snaplås-stik. Disse konnektorer kan anvendes til at fastgøre forskellige typer af værktøjer til fiskeri. Du kan vedhæfte retractor clips til svirvler, med varierende længder, så du kan tilføje flere værktøjer til din lanyard. Retraktoren klip skal kunne udvides til omkring 24 inches, for fuld manøvredygtighed. Disse bør også have forskellige styrker, så det kan holde forskellige elementer, hvad enten let eller tung.
  • Komme i gang. Sådan opretter du din egen fluefiskeri lanyard, skal du mindst 2 retractor klip, der skal anvendes til at fastgøre værktøj, en tie-hurtig knude nemmere knuder, en lille pose, som du vil bruge til at indeholde fluefiskeri floatant, en klipper eller tang til skæring eller holde linje materiale, et termometer til at teste temperaturen på vandet, en sikkerheds-fløjte, nogle førende målere og en beholder, hvor du kan sætte din solcreme. De angivne materialer er let nok til at vedhæfte komfortabelt til din lanyard, men alligevel er vigtige redskaber for fluefiskeri.


Sådan udstyre en flue fiskeri lanyard. Beslut på materialet.
Sådan udstyre en flue fiskeri lanyard. Beslut på materialet.

Formålet med din fluefiskeri nøglesnor er at gøre tingene lettere for dig at få adgang til, så du ikke behøver at rode gennem din tackle box, hver gang du har brug for. Du kan variere, hvad du lægger på din lanyard, lige så længe du er sikker på at de er de værktøjer, du oftest bruger, mens fluefiskeri. Hvis du føler, at snoren er for tung til din hals, så ved alle midler, reducere belastningen og placere dem i din tackle box.