O2s

Sådan udføres på spring over hest

Der er kun én grund til

Der er kun én grund til, at der på et pommel hest er strengt for mænd alene. Det er blot fordi denne gymnastik arrangement kræver så meget styrke. Men at være stærk nok, er ikke den eneste nøgle til at udføre på denne lange cylinder. Der er en masse ting, du skal vide og praksis for at sikre en effektiv præstation på pommel hest.

Sådan udføres på spring over hest. Udvikle din styrke gerne, at en gymnast.
Sådan udføres på spring over hest. Udvikle din styrke gerne, at en gymnast.

Så nu, uanset om du er i en konkurrence eller ikke i at udføre på en knop hest, vil du altid være forpligtet til at følge bestemte retningslinjer. Det er nødvendigt for dig at følge disse nøje for at sikre din succes i dette håndværk. Dette omfatter følgende:

  • Udvikle din styrke gerne, at en gymnast. Bliver på en pommel hest kræver en god mængde af overkroppen styrke fra dig. Dette er sandt, fordi du er nødt til at svinge og balance din kropsvægt med kun hænderne fungerer som støtte. Derfor, for at sikre, at du kan udføre meget og perfekt på en knop hest, så sørg for, at du udvikler styrke såvel som udholdenhed.
  • Udvikl din udstilling rutine. Dit pommel hest resultater skal indeholde et komplet sæt af elementer alle i hele. For eksempel er det et must, at du bruger alle de tre dele af pommel hest i lige måde. Meget mere, skal du fremvise en god kombination af visse elementer eller færdigheder i din præstation, såsom hånd placeringer, B element og C-færdigheder. Jo bedre du udvikle din rutine, jo flere chancer har du vil have i at få en høj score i konkurrencer.
  • Træn sammen med et team. Da konkurrencen på pommel hest forestillinger foregår i et team, er det en god forberedelse for dig at begynde at lære og praktisere håndværk med et team. Dette er for at sikre, at du ved, hvad de skal gøre som en individuel gymnast til at holde dit team på toppen af ​​konkurrenterne.
  • Lær at udføre på andre apparater så godt. Når du er i en konkurrence, er det ikke kun den pommel hest, du vil konkurrere i. pommel hest konkurrence er blot en del af de fem begivenheder gymnastik. Alle jer i et team har brug for at udføre i alle kategorier. Derfor er det ikke nok, at du kun mestrer pommel hest.
  • Perfekt dine rutiner. Scoring i udførelsen er baseret på hvor god din rutine er, og hvor perfekt du udfører det. Gør det til et punkt til at praktisere så meget som dig, fordi kan selv den mindste fejl kan trække din score ned. Også, kan du udføre mere vanskelige elementer for at tilføje flere punkter til din score. Selvfølgelig kan praksis være din eneste ven i at opnå dette.

Sandelig, kan ikke hver mand være mand nok til at møde udfordringerne i at udføre på en pommel hest. Men i betragtning af alle de rigtige teknikker og tips, kan du altid være et skridt tættere på succes i denne gymnastik begivenhed.