O2s

Sådan udføres en lige punch i karate

Den karate lige Punch er den mest grundlæggende færdighed undervises i karate

Den karate lige Punch er den mest grundlæggende færdighed undervises i karate. Faktisk kan du aldrig komme videre ind i denne kampkunst, hvis du ikke ved, hvordan du udfører denne punch. Derfor, som en nybegynder i verden af ​​karate, skal du give lidt tid at mestre den lige punch. Her, så tjek disse skridt til at hjælpe dig med at udføre denne grundlæggende slag:

Sådan udføres en lige punch i karate. Stå i den rigtige position for denne punch.
Sådan udføres en lige punch i karate. Stå i den rigtige position for denne punch.

  • Stå i den rigtige position for denne punch. Udgangsstillingen for grundlæggende lige slag er dit ene ben skal placeres foran den anden. Derefter bøje knæet af det forreste ben på omkring 90 grader. På den anden side skal det bagerste ben holdes lige. Når du placerer dine ben, så sørg for, at deres bredde er det samme som din skulder bredde. Derefter skal begge dine hæle skal røre gulvet.
  • Placer dine hænder til at forberede sig til den lige punch. Begge hænder skal holdes så næver. Dog skal håndfladerne vende opad og placeret i begge sider lige i taljen niveau. Begge albuerne skal bo tilbage i en vinkel på omkring 45 grader.
  • Punch ud en af dine arme. Hvis din fremad ben er det venstre, skal den venstre arm skal udstanses eller omvendt. Når du gør det punch, gør det efter en lige linje og sno underarmen lige før sammenstødet. Denne måde, vil håndfladen vende nedad, når dornen er afsluttet. Sørg også for, du armmuskler bliver helt afslappet, indtil effekt. Vær opmærksom på, at for en straight punch, det er dine første to knoer, der bliver den slående overflade. Disse er knoerne på pegefingeren og langfingeren. For at sikre disse to knoer fungerer bedst for strejken, skal du placere disse to knoer frem, når du gør en knytnæve med hænderne.
  • Forøg slagkraft af din straight punch. Det er ikke nok, at du punch ud af din fremad armen alene. Det er nødvendigt, at mens du punch ud, du trækker tilbage bag arm. På denne måde vil kraften i dit stansning arm øges. Du kan også øge den slående effekt af dit slag med lidt vride dine hofter til at flytte grovhed og kørsel fra bagerste ben, mens du punch ud.
  • Gå tilbage til den oprindelige position lige punch. Når du fortryder dit stansning arm, sørg for at gøre det hurtigt. Også rotere underarmen, så din næve ansigt opad igen i din side ligesom starthånd position.


En grundlæggende lige slag er meget let at udføre i karate

En grundlæggende lige slag er meget let at udføre i karate. Men som en nybegynder, er det meget vigtigt, at du gør dette den rigtige måde. Vær opmærksom på, at en lille fejl i udførelsen af ​​punch kan føre til skader. Derfor er det stadig bedst at altid søge hjælp hos en effektiv og kvalificeret instruktør, når du har til hensigt at lære dette træk. Plus, hvis du har en medicinsk tilstand, der kan ske for forringe dine fysiske evner, konsultere din læge først før forsøger denne karate straight punch. Dette er nødvendigt for at sikre din allerstørste sikkerhed alle i hele processen med at lære denne grundlæggende karate færdighed.