O2s

Sådan tværs træde på en longboard

Surfboarders og surfing entusiaster normalt har forskellige præferencer for de surfbrætter, de bruger. Nogle ville foretrække kortere boards for manøvredygtighed, mens nogle ville foretrække longboards for deres opdrift. Kortere surfboards kan være mere manøvredygtig, men longboards har én fordel, der kan komme med dygtighed og praksis, og det er at være i stand til at "hænge ti."

Hængende ti er bogstaveligt hængende ti tæer fra den forreste ende af et surfbræt. En erfaren surfer kan faktisk gøre en tur på hans longboard mod fronten, hænge hans tæer fra surfbræt, og gå tilbage til sin oprindelige position. Dette kan gøres ved cross-træde på longboard.

Hængende ti kaldes også noseriding, idet en surfer væsentlige rider på næsen ende af surfbrættet for en længere tid.

Her er hvordan du cross-trin på en longboard. Til vores formål, lad os sige du rider regelmæssig-footed, betyder, at din venstre fod er forrest og den højre fod er på bagsiden af ​​longboard.

Sådan tværs træde på en longboard. Du bliver nødt til at vente på en passende størrelse bølge.
Sådan tværs træde på en longboard. Du bliver nødt til at vente på en passende størrelse bølge.

  • Du bliver nødt til at vente på en passende størrelse bølge. Husk, at du bliver nødt til at gå mod fronten og tilbage når du noseride. Derfor bør din tur være så længe som muligt, for at give dig tid til at manøvrere.
  • Line up din longboard i en 45 graders vinkel fra retningen af ​​bølgen. Din longboard bør placeres mod den øverste bølgetop. På dette tidspunkt, bør du rider din longboard med din krop mod bølge (kaldet "frontside").
  • Bring din bageste (højre) fod mod den forreste side, som hvis du stepping over din front (venstre) fod.
  • Hurtigt flytte din front (venstre) fod mod den forreste del af surfbræt, der bevæger sig i en bue bag den bageste (højre) fod. På dette tidspunkt, skal dine fødder være i en skulder-bredde holdning.
  • Du bliver nødt til at gentage de to foregående trin, indtil du har nået den forreste del af longboard.
  • Når du kommer til fronten, lykønske dig selv. Du er halvvejs. Du kan hænge dine fødder ud over kanten af ​​det longboard til udstillingen.
  • Når du har haft din sjov (og når du føler den bølge er ved at vaske ud), tilbage til den oprindelige position ved cross-walking tilbage mod midten af ​​longboard.

Tips og tricks

Husk at holde balancen. Når du er cross-walking på longboard, holde din vægt hælder mod den forreste del af surfbræt. Ellers vil styrken af ​​den bølge drive longboard fra under dig, og du vil udslette.

Før du forsøger at krydstjekke gå på en egentlig bølge

Før du forsøger at krydstjekke gå på en egentlig bølge. Line up din longboard i en 45 graders vinkel fra retningen af ​​bølgen.
Før du forsøger at krydstjekke gå på en egentlig bølge. Line up din longboard i en 45 graders vinkel fra retningen af ​​bølgen.

Før du forsøger at krydstjekke gå på en egentlig bølge, øve dine moves på stranden først. Og hvis du ikke lykkes på tværs af walking, så fortvivl ikke. Selv erfarne surfboarders er ikke i stand til at krydse-gå hele tiden. Det skal den rigtige mængde af hastighed, bølgens levetid, og selvfølgelig dine evner i for at kunne kryds-walk.

Når du har gjort dit første vellykkede cross-walk, lykønske dig selv. Du kan holde øve, indtil du får hænge af det (bogstaveligt og billedligt). Bare husk at tage alle nødvendige forholdsregler, når du surfer. Watch out for andre surfere, og bære den relevante surfing påklædning.