O2s

Sådan Tråd perler

Perler er en af ​​de mest elegante og klassiske stykker af smykker fundet i indsamlingen af ​​mange kvinder. Det er så dyrebart og smukt, at en perlekæde uundgåeligt vil blive en uvurderlig familie arvestykke, der vil blive gået i arv fra generation til generation. Desværre, mens perler er meget modstandsdygtige og kan klare de elementer, kan strengen holder dem sammen slides ned og bryde. Når dette sker, vil den traditionelle tendens til være at få det re-strengeinstrumenter eller rethreaded af en professionel eller ekspert guldsmed. Dog kan denne reparation koste en hel del. Heldigvis er der er en tidskrævende måde at du kan Tråd dine perler selv. Processen er kompliceret og tidskrævende, men med lidt øvelse og tålmodighed, bør du være i stand til at gøre det med succes.

Saml design

Saml designet. Når tråden holder dine perler på plads pauser eller er fjernet, det første skridt i gentråde det ville være at placere en klud på et bord og genskabe design af perler i halskæden. Line det op på præcist samme måde det oprindeligt blev linet op på en snor. Traditionelt ville den største perle altid være i midten dog nogle motiver alternative perle størrelser. Sørg for at line det op den måde, det var før tråden knækkede eller blev fjernet. Hvis dine perler er gradueret, så du kan bruge en perle bord og lægge dine perler på det.

Knot enden af ​​tråden

Sådan Tråd perler. Knot enden af tråden.
Sådan Tråd perler. Knot enden af tråden.

Knot enden af tråden. Få din tråd og vælg den ene ende og binde det i en knude. Dette vil tjene som barriere for den første perle, at du vil tråd. Med denne knude vil perlerne ikke falder af. På den anden ende af tråden, binde det omkring nålen. Sørg for, at nålen og tråden vil passe gennem hullet af perlerne.

Indsæt en perle. Når nålen er blevet anbragt, og den anden ende af tråden har været knyttede, få den første perle perle i design og indfør nålen på dens hul. Da dette kan være din første gang, kan den faktiske indsættelse vise sig at være svært, især hvis du ikke har rappe fingre. Ikke desto mindre, med tålmodighed og koncentration, du bør være i stand til at gøre det korrekt. Så snart du indsætter perle, træk den ned i den anden ende af tråden mod knuden.

Bind en knude efter hver perle. Så snart den første perle glider ned, binde en overhånd knude efter den. Sørg for, at knuden er tæt nok på perlen, så det vil ikke være synlig, når en anden perle ind i banen. Når knuden er foretaget efter den første perle perle indsat, skal du placere en anden perle og binde en anden knude. Fortsæt med processen, indtil du er i stand til at sno alle perler.

Fastgør spændet

Knot enden af ​​tråden. Bind en knude efter hver perle.
Knot enden af ​​tråden. Bind en knude efter hver perle.

Fastgør spændet. Bind sidste knude efter den sidste perle er blevet indsat for at fuldføre trådning. På dette tidspunkt, tråd og indsæt clamshell lås og binde et andet overhånd knude efter den. Tilføj et minut dråbe smykker lim til at fastgøre tråden på spændet. Gør det samme med den anden ende af halskæden. Når limen tørrer, forbinde Spænder af de to ender, og opgaven er udført.

Før gentråde perlerne, sørg for at de er rene og blottet for de mange forskellige hud olier knyttet til det i årenes løb. Tør hver perle med en ren klud. For tråden, bruge en silketråd, da det er mere holdbart og modstandsdygtigt. Øv ofte, og du bør blive en ekspert før eller senere.