O2s

Sådan top roll i arm wrestling

Arm wrestling har været kendt for at være en sport holdt kun i barer for både mænd og kvinder, men for det meste mænd, hvis indsatser er placeret på bordet, forsøger at afgøre, hvem der har stærkere armmuskler. År senere, er det blevet en anerkendt sportsgren af ​​International Arm Wrestling Federation og turneringerne bliver holdt rundt om i verden.

Den vindende af spillet ikke helt stole på biceps alene. Det largeness af grebet, længden af ​​wrestlers arm, hurtig reaktionstid, fleksibilitet i håndleddet, udholdenhed og teknik er nogle af de faktorer, der påvirker vinde.

Sådan top roll i arm wrestling. For at forstå hvad en top roll er.
Sådan top roll i arm wrestling. For at forstå hvad en top roll er.

Der er forskellige bevægelser i arm wrestling nemlig top roll, krog, presse, fodstilling, indpakning tommelfingeren, modtryk og låse armen. John Brzenk, nummer ét i Nordeuropa i sommeren 2008, er kendt for sin udstilling af forskellige typer af teknikker under en konkurrence. Ron Bath på den anden side er populær for sin brug af den Top Roll teknik, hvor han lader hans håndled "roll over" at pin ned sin modstander.

For at forstå hvad en top roll er

For at forstå hvad en top roll er, lad os sammenligne top roll og krogen flytte. Top rulle betragtes som en "udenfor bevægelse", mens krogen er en "inside træk". I krog teknik anvender spilleren råstyrke at indkredse sin modstander. Bogstaveligt talt bruge sin krop til at tilføje vægt til hans arm, han påfører tryk på armen af ​​modstanderen, så han kan holde ham fast. Men det sker over bordet eller "inside". Top Roll på den anden side, bruger løftestang til at vinde spillet. Jo højere du får på din modstanders hånd, jo mere indflydelse får du, og jo lettere for ham at blive holdt nede. Den øverste valse krop hænger for enden af ​​tabellen i at gøre dette. Det er derfor, det hedder en "udefra" flytte.

For at gøre en top roll i arm wrestling, skal du gøre følgende:

Sådan top roll i arm wrestling.
Sådan top roll i arm wrestling.

  1. Ved at gribe din modstanders hånd, trække dig tilbage. Dette vil gøre ham forlænge sin arm gør hans gearing svag, og jeres stærke.
  2. Koncentrer dig om at trække den nederste kno af pegefingeren mod dit ansigt.
  3. Prøv at gå dine fingre ud af hans greb, så han vil have svært at fatte din hånd.
  4. Som du gør dette, holder anvende modtryk ved at læne kroppen til slutningen af ​​tabellen. Modtryk betyder at trække din modstanders hånd mod din krop, overflødigt at sige, væk fra ham.
  5. Hvis du lykkes med at gå ud af hans hånd, skal du justere dit greb over hans hånd. Dette vil øge din gearing.
  6. Hvis din gearing er stor, så din modstanders håndled vil bøje baglæns, fordi han ikke vil være i stand til at holde sit håndled krøllet.

Du er en fordel under en kamp, ​​hvis stedet for håndfladen, er bagsiden af ​​din hånd mod dig. Husk, holde anvende modtryk hele tiden. Det vil være svært for din modstander til at bruge råstyrke imod dig og inddrive hvis hans greb ikke er god. Jo hurtigere du kan få højt med din modstanders hånd, jo bedre.