O2s

Sådan tilbringe en dag på syd for grænsen vejsiden attraktion i South Carolina

I South Carolina

I South Carolina, vil du finde et særligt sted, som du ikke kan finde andre steder. Syd for grænsen er et sted, du ville forvente at finde i den sydlige ende af North Carolina. Det er et fantastisk sted for hele familien med forskellige aktiviteter for at nyde. Bortset fra shopping og restauranter, er en unik forlystelsespark kaldet Pedroland venter på dig. Med steder at spise, sove og være lystige, måske en dag i South of the Border ikke være nok for dig og familien.

Sådan tilbringe en dag på syd for grænsen vejsiden attraktion i south carolina. Gå op af sombrero observation tower.
Sådan tilbringe en dag på syd for grænsen vejsiden attraktion i south carolina. Gå op af sombrero observation tower.

  • Gå op af Sombrero Observation Tower. Hvis du ønsker at se både nord og South Carolina på én gang, tage glas elevator går op Pedroland gigantiske sombrero. En betagende udsigt over to stater: North Carolina og South Carolina er hvad der venter dig. Riders af glas elevator vil være begejstret for at nyde en 360-graders visning. Natten er sjovt at tage billeder af den glødende sombrero med sine neonlys og alle.
  • Forkæl dine børn til underholdende forlystelser. Der er ingen mangel på sjove forlystelser i Pedroland. Børnene vil elske ridning karrusel igen og igen. Andre sjove forlystelser at prøve, er: et tog, et pariserhjul, antikke biler, Røde Baron Fly, Quadzilla og en simulator kaldet SRV Reality Ride. Efterlad ikke uden at have det sjovt i radiobiler og afprøve Mini-Himalaya.
  • Gå efter en runde golf. Det er minigolf selvfølgelig! Syd for grænsen kan prale af, ikke én, men to championship mini-golfbaner. Hver har 18 huller giver dig rige muligheder for at slå din modstander.
  • Spille videospil. Hit the arcade. Helt i bunden af ​​Sombrero Tower du kan finde et videospil arkade kaldet El Toro Arcade. Voksne og børn både vil helt sikkert have en grand tid at spille forskellige typer af elektroniske spil. Du kan også finde video arkader i andre områder af komplekset.
  • Shop. Du kan sikkert finde store souvenirs, mindeværdige gaver samt skal have poster på både Mexico Shop East og Mexico Shop West. Der er også El Drug Store, hvor du kan købe fornødenheder og andre emner. Fort Pedro og Rocket By sælger fyrværkeri. Du kan også finde en antik butik, en hat butik og en læder butik i South of the Border.
  • Få et værelse for nogle R & R. Du kan finde overnatningssteder på South of the Border Motor Inn. Det har store værelser og suiter, hvoraf nogle har deres egen jacuzzi. Du kan også nyde boltrer sig i den opvarmede pool placeret lige inde i Pleasure Dome. Der er også boblebad, saunaer og meget mere. Hvis du ønsker at føle solen, tilbringe et par timer i den udendørs pool.
  • Camp med stil. South of the Border Camp Pedro er en campingplads er udstyret med brusere samt vaskeri. Du kan finde havegrill hele campingpladsen, hvis du vil grill dine egne måltider.


Beliggende mellem Rowland

Beliggende mellem Rowland, North Carolina og Dillon, South Carolina, South of the Border er en vejsidebombe attraktion, der kan prale restauranter, butikker, et motel og en forlystelsespark. Uanset om du bo i et par timer eller en dag eller to, vil du helt sikkert have en stor tid på South of the Border. Lad Pedro den Bandido være din guide til denne usandsynlige resten stop.