O2s

Sådan tattoo af hånden

Du er en del af den moderne æra

Du er en del af den moderne æra. Alt omkring dig er om high-tech gadgets og maskiner. Trods sådanne betingelser ville det ikke være rart at give ordentlig overenskomst til konventionelle måder? Fremskridtene vil ikke være som det er, uden disse enkle indsats fra gamle tider.

Der er tilfælde, hvor folk bekender have bedre oplevelse med traditionelle metoder. Et godt eksempel er muligheden for at blive tatoveret i hånden. Tag et kig på, hvordan entusiaster kommer op med sådan kunstværk.

Bestil den moderne udgave

Sådan tattoo af hånden. Bestil den moderne udgave.
Sådan tattoo af hånden. Bestil den moderne udgave.

Bestil den moderne udgave. Samoa mærker anses for at være den øverste hak kamme og klubber udnyttes i dag hånd tatovering. De er svære at finde, men din indsats vil blive tangeret af stor ydeevne. En kam er et værktøj lavet af hårdt træ har nål vedhæftede filer i slutningen, mens klubben er en støttende enhed, der vises som en bambus stang.

Start på højre streg

Start på højre slagtilfælde. Diskuter design detaljer med den pågældende person. Fastgør et område, hvor både du kan arbejde bekvemt når en aftale er lavet. Overhold om sundhedsrelaterede retningslinjer som brugen af ​​latex handsker og vatkugler dyppet i alkohol. Tør hudoverfladen. Når det er tørret ud få din tatovering markører og gå videre til tegningen session. Længden af ​​hvilket vil afhænge af faktorer såsom kompleksitet og størrelse. For større tatoveringer sektionering vil blive krævet dermed gøre blueprint på din kundes hud vil tage mere end bare en dag.

Tid til at bringe blæk. Progress til rentegning øjeblik efter at lade dine markeringer at bosætte sig på kundens hud. Forbered din kam. Der er tolv slots, hvor du kan låse nålen på plads. Du kan sparke ting ud med én. Blæk skal være beliggende i separate flaske containere. Undgå at dyppe brugte kanyler i den oprindelige blæk flaske. Holde tingene i orden ved at have rent, koldt vand sammen med vatkugler ved din side.

Du er en del af den moderne æra. Start på højre slagtilfælde.
Du er en del af den moderne æra. Start på højre slagtilfælde.

Hold disse hænder stabil. Sørg for, at din klient efterlader din butik med et smil på hans ansigt ved at overholde følgende trin:

  • Klubben går til din dominerende hånd, mens kammen på den anden. Dyp nålen på den udpegede farve.
  • Fokus på kanten af tegningen, hvor nålen skal placeres. Brug klubben at gøre aflytning. Udfør lys stikning på huden.
  • Holde en stabil greb, mens du holder kammen. Træk nålen ud efter hvert tryk. Fortsæt, indtil du ankommer til den ønskede kontur og farve.
  • Ti til femten vandhaner vil være din cue til at få mere blæk. Gør det til et punkt til at tørre blod ved hjælp bomuld dyppet i vand.

Være rene frem til udgangen

Være rene indtil slutningen. For at dække et større areal med hvert hanen lave en blok ved at placere flere nåle på kammen. Dette er et must, når du anvender sidste hånd på den detaljerede del af dit design. Luk showet ved at rense og rådgive kunden til at følge ordentlig tatovering hygiejne. Bortskaf de brugte elementer ordentligt så sterilisere dine værktøjer.

Medbring din 'A' spil, når en person overdrager sin krop til din omsorg. Udfør konsekvent og chancerne for folk kigger forbi din plads vil stige.