O2s

Sådan svømme brystsvømning hurtigere

I svømning

I svømning er brystsvømning en stil, hvor svømmeren er på deres bryst, og deres øverste organ ikke rotere. Det betragtes som en vanskelig slagtilfælde, da det kræver udholdenhed og ben styrke i forhold til andre streger. Det er også den langsomste, men mest effektive med hensyn til energiforbrug mellem de fire konkurrencedygtige strøg af svømning.

Sådan svømme brystsvømning hurtigere. Du bør få en bedre strømlining position.
Sådan svømme brystsvømning hurtigere. Du bør få en bedre strømlining position.

At lære at svømme brystsvømning hurtigere kunne gøre forskellen mellem en mester og en middelmådig brystsvømning svømmer.

Her er enkle pejlemærker og øvelser der kan hjælpe dig svømme brystsvømning hurtigere:

Du bør få en bedre strømlining position

Du bør få en bedre strømlining position. Streamline position svømmeren holdning undersøiske efter tryk fra en pulje væggen. At strømline, skal du putte dit hoved ind i din kraveben, peger begge arme lige frem i en stram linje. Knus og tryk på bagsiden af ​​dit hoved med undersiden af ​​dine arme. Dette er den mest hydrodynamiske position gør det muligt for en person at få acceleration vandet.

Når du kaste i din strømline position

Når du kaste i din strømline position, bør dit hoved være op til at sikre dine ører er mellem dine biceps. Må ikke løfte dit hoved op, før du starter din slagtilfælde. Det vil bremse din momentum ned og bryde din strømline. Hold din stream line position længere og vil spare dig for et par sekunder.

Lægge mere vægt på, hvornår at gå til luft

Lægge mere vægt på, hvornår skal gå til luft. Vide, hvornår man skal løfte hovedet at begynde at luft. Dette gøres ved at holde hovedet i kø ved starten af ​​trækket. Dette vil ikke kun holde dig i en bedre strømlining position længere, men gør det også nemmere at engagere Latissimus dorsi og drage fordel af den naturlige stigning i kroppen til trækket.

Sæt fokus på den første del af din pull

Når du kaste i din strømline position. Lægge mere vægt på, hvornår at gå til luft.
Når du kaste i din strømline position. Lægge mere vægt på, hvornår at gå til luft.

Sæt fokus på den første del af dit træk. Hold dit hoved konstant og lige som de hænder begynder at adskille, som du gør slagtilfælde. Lad dit hoved til at udarbejde, når hænderne er i gang med trækket. Dine fingre skal være som en luffe eller fin som du svømme. Dette vil tillade dig at bevæge sig gennem vandet hurtigere end en svømmer, der har fingrene fra hinanden. For at hjælpe dig med denne øvelse, du kan bruge værktøjer som padler, og undersøiske snorkler.

Praksis ved at starte langsomt og gradvist øge tempoet, som du får mere komfortabel. Tilføj strøm til din pull og begynde at gøre det hurtigere og hurtigere. Sørg for at holde dine hænder og albuer høje og føle trækket forbinder på tværs af hele din ryg eller via din Latissimus dorsi. Udånder på vej op for at få gode luftskifte. Skjule du hovedet indtil din pull bevæger dig gennem vandet.

Lær den perfekte timing kombinationen

Lær den perfekte timing kombination. Husk disse: Kick, Glide, og Pull. Må ikke sparke og træk på samme tid. Kicking og trække på samme tid, vil ikke tillade dig at glide. Den vil også omfatte en stor indsats i stedet for at drage fordel af den naturlige træk af vandet. Du kan også øge din hastighed ved at tilføje strøm til din spark. For at gøre dette, skal du bruge en kickboard for praksis.

Nu hvor du har lært at svømme en brystsvømning hurtigere, kan du dykke ned og blive mere fortrolig med din brystsvømning.