O2s

Sådan stramme løs hud på sagging bryster

Et resultat af fødsel

Et resultat af fødsel, vægttab, reduceret muskelmasse, dårligt helbred, sygepleje eller simpelthen aldring, sagging bryster kan påvirke enhver kvinde. Sagging bryster er forårsaget af løse bindevæv, der kan være forårsaget af underernærede hud, mælk kirtel nedsættelse eller utilstrækkelig bryst støtte. Og selv store bryster kan være meget attraktivt, er de også de mest sårbare over for flænge. Mens det kan være realistisk at acceptere, at brysterne ikke er beregnet til at trodse tyngdekraften, kan de stadig genvinde noget af deres oprindelige perkiness med den rette behandling.

Sådan stramme løs hud på sagging bryster. Forpligte sig til en kost.
Sådan stramme løs hud på sagging bryster. Forpligte sig til en kost.

Her er nogle tips om, hvordan man kan stramme løs hud på sagging bryster:

Forpligte sig til en kost

Forpligte sig til en kost. Noget mad hjælp genvinde elasticitet, ligesom græskarkerner og havregryn. Drikke masser af vand kan også bidrage til at forbedre hudens væv. Og spise magert kød og andre protein vil give byggestenene til brystet væv udvikling. Undgå hurtig vægttab, hvilket vil resultere i overskydende hud og føre til yderligere sagging.

. Gnid fugtighedscreme på dit bryst Vær på vagt, men: mange produkter hævder at stramme huden, men er virkelig falske. Kig efter forbruger anmeldelser online og på specielle magasiner for at finde ud af, hvilke af de mange produkter tilgængelige på markedet rent faktisk arbejder. Følg anvisningerne på etiketten og jævnligt anvender.

Bær en ordentlig bh konstant

Bær en ordentlig bh konstant. Et godt fit bh vil holde brysterne fra flænge meget længere, mens en dårlig montering man vil underkaste dem tyngdekraft og bevægelse, en sikker måde at øge synke. Har en professionel passer dig, da kun bære bh størrelse anbefales. Atleter skal give ekstra støtte til deres bryster, som de er udsat for masser af bevægelse og er tilbøjelige til at synke mere.

Udfør bryst øvelser

Et resultat af fødsel. . Gnid fugtighedscreme på dit bryst.
Et resultat af fødsel. . Gnid fugtighedscreme på dit bryst.

Udfør bryst øvelser. Eftersom bryster består hovedsagelig af fedt i stedet for muskler, kan udøve brystet ikke umiddelbart påvirker deres form. Dog kan kraftige brystmuskler fremhæve det omkringliggende område og hjælpe stramme løs hud. Få nogle håndvægte og gøre flere sæt af håndvægt bryst presser, dumbbell raise og side laterale raises. Du kan også gøre modstand uddannelse til at danne nyt muskelvæv for huden til at knytte til. Kontakt en træner for den rigtige måde at løfte vægte, der fokuserer på dit bryst muskler. Selv om det er sværere, korrekt vægttræning maksimere effekten af ​​hvert sæt.

Tages op yoga og pilates. Mange positioner og øvelser i disse to øvelser til at styrke brystet.

Undgå at sove på din side

Undgå at sove på din side. Fordi mange kvinder sove uden deres restriktive Bh'er på, vil denne position udsætte brysterne til at virkningerne af tyngdekraften. Sove på ryggen vil lade dine bryster være understøttet af din krop.

Gå efter operation

Gå efter kirurgi. En brystløft er en kirurgisk behandling, hvor overskydende hud fjernes og strammet i brystet området. Brystvorterne skal også omplaceres til at skabe et naturligt look. Korrigerende kirurgi kan være dyrt, men det kan være den sidste mulighed for at stramme stædige løs hud.

Den bedste måde at forhindre sagging bryster er at begynde at håndtere dem ordentligt i en ung alder. Hvis du allerede har løst brystet hud, dog kan det være mere praktisk at forhindre yderligere nedhængning med den rigtige bh og motion.