O2s

Sådan starter rulleskøjteløb

Du er aldrig for gammel eller for ung til at begynde rulleskøjter

Du er aldrig for gammel eller for ung til at begynde rulleskøjter. At du læser dette nu, tyder på, at du overvejer at prøve denne aktivitet. I virkeligheden er der ingen grund til at du ikke til. Roller skating kan være en simpel en hobby, en del af din motion regime eller endda en konkurrencesport. Det kan give dig fordelene ved en total aerob træning, mens du nyder den følelse af breezing omkring dit nabolag. Det er også en af ​​de sikreste og mest dejlige tidsfordriv du kan dele med dine børn. Uanset hvad dit motiv kan være, vil følgende tips nedenfor guide dig om, hvordan man begynde at høste fordelene og sjove fra rulleskøjteløb.

Vær sikker på

Sådan starter rulleskøjteløb. Du er aldrig for gammel eller for ung til at begynde rulleskøjter.
Sådan starter rulleskøjteløb. Du er aldrig for gammel eller for ung til at begynde rulleskøjter.

Vær sikker på, slappe af og acceptere, at du vil falde. En af de største forhindringer for folk, der overvejer at prøve rulleskøjteløb er frygten for at falde. Men det faktum, at du kommer til at falde, er en af ​​de realiteter, som du bliver nødt til at acceptere, overvinde, hvis du er seriøs i at komme ind i denne aktivitet. Efter alt, være faldende behøver ikke så smertefuldt. Der er ordentlige måder at falde, som kan hjælpe med at forhindre alvorlige skader.

Kontroller dit udstyr

Kontroller dit udstyr. Primært, bør du købe et par skøjter sko, der passer komfortabelt. Det bør hverken være for stram eller for løs. Generelt skal du følge din almindelige skostørrelse, når de køber et par skøjteløb sko. Du bør også få nogle polstrede shorts, håndled bands, benbeskyttere og hjelm, især da du er nybegynder. En god tommelfingerregel at følge er dette: altid sat på værnemidler og tjekke alle snørebånd, at spænder og hjul på dine rulleskøjter sørge for alt er sikkert, før din første kast.

Stå op og forsøge at balancere sig selv. Nogle mennesker kan finde denne nemme nok at gøre de første par forsøg. Andre har imidlertid kan opleve nogle problemer. Hvis du er en af ​​disse mennesker, her er et lille tip. Kom ned på dine hænder og knæ. Start med at hæve din højre eller venstre knæ under det tilsvarende armhule. Skift din vægt til den løftede knæ og samtidig bevare din balance. Derefter ordne det andet ben, men holde dine hænder på jorden. Endelig flytte den udrettede ben ved siden af ​​det andet ben og langsomt stå op og samtidig holde dine knæ bøjede. Prøv dette for et par gange, og du vil finde dig selv stående på dine rulleskøjter på ingen tid.

Antag ordentlig udgangsposition for at begynde rulleskøjteløb

Antag ordentlig udgangsposition for at begynde rulleskøjteløb. En af de vigtigste ting, du skal huske er at aldrig stivne op. De fleste første-timere ofte begår den fejl at låse deres knæ og albuer. Prøv at undgå dette så meget som muligt, da det kan gøre du mister din saldo. For at starte skating, sætte fødderne i V-position. Du kan gøre dette ved at sætte din vinkler side om side med dine tæer påpegede. Begynd rullende dine rulleskøjter ved at skubbe det ene ben væk fra V position. Derefter gøre det samme med den anden fod og gentag. Voila! Du er nu rulleskøjteløb

Øv hvordan man stopper

Kontroller dit udstyr. Antag ordentlig udgangsposition for at begynde rulleskøjteløb.
Kontroller dit udstyr. Antag ordentlig udgangsposition for at begynde rulleskøjteløb.

Øv hvordan man stopper. Standsning er let nok at gøre. De fleste skøjter har en tå stop, en kugle-formet knop i den forreste del af dit skate. For at stoppe, vip dine skøjter langsomt frem, indtil du er lidt skubbe tå stop til jorden.

Lær at falde korrekt

Lær at falde korrekt. Falling er normal i skøjteløb, selv for den mest erfarne skater. For at minimere risikoen for skader, skal du huske følgende forslag. Aldrig falde på hænderne. Når faldende, holde dem lige over dit hoved for at forebygge håndled og albue skader. Også forsøge at holde din krop i en lige linje. Rolling eller hoppe ind i efteråret vil også minimere virkningerne af slaget.

Mastering disse grundlæggende færdigheder vil sætte dig på rette vej til at blive en fremragende skater. Så få op på dine fødder, lægge på disse skøjter og begynde at øve. Med nok praksis, vil du blive breezing igennem på hjul på ingen tid.