O2s

Sådan spiller volleyball

Volleyball er en enkel, men sjovt spil, der kan spilles på stranden, i baghaven eller på en domstol. En masse mennesker finde volleyball til at være et sjovt spil og virkelig let at spille, da det er ukompliceret og du behøver ikke virkelig har brug for en masse erfaring at spille det. Hvis du aldrig har oplevet at spille dette spil, eller bare ønsker at vide det grundlæggende om det, nedenfor er enkle instruktioner om hvordan man spiller volleyball.

  1. Forbered dit udstyr. Først købe en volleyball og et net. Normalt sportsudstyr butik giver strenge med nettet. Disse skal anvendes til at etablere grænserne for banen. Selvfølgelig kan du bruge andre objekter til at indstille grænserne for banen ligesom håndklæder eller sko. For en beachvolleybane, bør hver halvdel være mindst 8 meter ved 8 meter. En indendørs volleyballbane måler 18 ved 9 meter. Nettet skal hænges mindst 2,43 meter i højden. I en baggård spil volleyball, behøver du ikke disse målinger, selvfølgelig.
  2. Saml holdene. Hvis dette er blot en baggård spil, kigge efter en ven, med hvem du kunne øve slå bolden frem og tilbage. Hvis du er i stand til at samle 3 venner så kunne du opdele og spille mod hinanden, 2 for hvert hold. En indendørs volleyball spil kræver to 6-mands hold spiller mod hinanden. Hvis dette er en venskabskamp, ​​vil kaste en mønt være tilstrækkelige til at afgøre, hvilke af holdene vil få bolden først.
  3. Serveres bolden. En spiller står ved frizonen bag grænselinjen på bagsiden af ​​hans side af banen, for at starte spillet ved at tjene bolden. Ved hjælp af en hoppe serv, en overhånd eller en lumsk tjene, spilleren har til formål at ramme bolden og sende det over nettet til den anden side af banen.
  4. Returnere bolden. Hver gang bolden kommer indgående, skal holdet forsøge at sende bolden tilbage til det modsatte hold banehalvdel domstol. Når bolden går frem og tilbage flere gange, kaldes det et rally. Et hold får lov til at røre eller ramme bolden op til tre gange, når returnere bolden til det andet hold. En spiller er ikke tilladt at røre bolden igen, før en holdkammerat har rørt det eller hans modstander.
  5. Scoring point. De nye regler for volleyball stat, der peger kun tildeles det servende hold. Hvis en serv og rally sekvens slutter med det servende hold har holdt besiddelse af bolden, det servende hold får et point. Skulle det servende hold undlader at holde bolden, vil det modsatte hold ikke få det punkt, men vil have mulighed for at tjene bolden.
  6. At vinde spillet. Her er formålet med spillet er at slå det modsatte hold til at få det højeste antal point. Generelt spillet slutter, når et hold når 21 point, vinde med mindst to punkter.

Sådan spiller volleyball. Forbered dit udstyr.
Sådan spiller volleyball. Forbered dit udstyr.

Nogle organisationer eller klubber spiller ved hjælp lidt forskellige regler, især i rekreative spil. I tilfælde som disse, er det vigtigt, at alle spillere er klar og accepterer reglerne, før spillet starter.