O2s

Sådan spiller NASCAR spil

NASCAR fans der ikke kan få nok action ved at se eller deltage i løb elsker at spille NASCAR spil. Her er nogle tips til dem, der ønsker at spille spil inspireret af deres yndlingssport.

Fantasy Leagues er meget populære blandt NASCAR fans

Sådan spiller NASCAR spil. Fantasy leagues er meget populære blandt NASCAR fans.
Sådan spiller NASCAR spil. Fantasy leagues er meget populære blandt NASCAR fans.

Fantasy Leagues er meget populære blandt NASCAR fans. Nascar.com tilbyder sådanne Fantasy spil såsom Brænd konkurrence, Streak Afslut, Kladde and Play, og Fantasy Cup Challenge. Du kan også spille NASCAR spil som Gas 'n Go, hvor målet er at få biler ud af pit række så hurtigt som muligt. Og Top Trumps, hvilket svarer til Black Jack Espn.com tilbyder også Fantasy spil. Fantasy Stock Car 2009 og Stock Car Challenge 2009 er blandt de NASCAR spil du kan spille.

Der er også en bred vifte af andre spil at vælge imellem

Der er også en bred vifte af andre spil at vælge imellem. Rowdy.com tilbyder fans mulighed for at spille NASCAR spil som Pit Lizard Destruction, hvor målet er at beskytte din bil fra nedfaldende genstande. De tilbyder også en trivia spil, som du kan oprette dig selv. Hjemmesiden byder også på Monster Mile Match, en matching spil, der afslører en skjult foto. Og Pocono Shuffle, som er et puslespil, hvor du forsøger at rydde bord af så mange blokke som du kan Pogo.com giver fans til at spille NASCAR Web Racng af EA Sports. Du kan næsten køre på sådanne spor som Chicago, Las Vegas, Phoenix, og Pocono.

Fans kan også spille NASCAR spil på deres pc og video spilkonsoller. Spil som NASCAR Revolution, NASCAR Heat, Daytona Europe Deluxe, og Trivial Pursuit: NASCAR er spil skabt til PC spil. For NASCAR fans, der ejer videospil konsoller, er der flere spil lavet til forskellige konsoller. EA Sports har produceret et spil for hver NASCAR sæson siden 1998, men blev det annonceret, at 2009-versionen ville blive den sidste. Effektiv 2010, I-racing.com vil producere NASCAR videospil. Der er andre spil til rådighed, såsom NASCAR Rumble og NASCAR Team Control.

Der er også en bred vifte af andre spil at vælge imellem.
Der er også en bred vifte af andre spil at vælge imellem.

For dem, der ønsker at spille NASCAR spil den gammeldags måde, er der brætspil. NASCAR Champions er et terningespil, og bestyrelsen er modelleret efter Daytona International Speedway. NASCAR har også produceret en dvd brætspil som ses på skærmen udfordringer. Der er også kortspil, at funktionen nogle af dine yndlings NASCAR stjerner. Hasbro fremstillet en særlig version af det populære spil Monopoly byder NASCAR.

Ligegyldigt hvilken type af NASCAR spil du gerne vælger at spille, der er flere for dig at vælge imellem.