O2s

Sådan spiller hockey: lære om hockey regler

Få hockey tips til at forbedre din viden om ishockey

Reglerne i ishockey kan ved første øjekast synes kompliceret og forvirrende. Ved at forstå visse opkald, såsom offsides og glasur, dog kan man nemt mestre det grundlæggende i spillet. Saml din hockeystav og lad os spille hockey! Her er hvordan man spiller hockey:

For at vinde spillet:

 1. Et hold skal score flere mål end det andet hold.

At score:

 1. Et mål er scoret hver gang pucken går forbi mållinien af ​​modstandernes net.
 2. Et mål tæller ikke, hvis det bevidst er sparket ind af foden, smidt i ved hånden, eller ramt i ved en høj stok.
 3. Et mål uheld afbøjes ud af en spiller gør tæller.

Sådan spiller hockey: lære om hockey regler. For at vinde spillet.
Sådan spiller hockey: lære om hockey regler. For at vinde spillet.

Opsætningen af spillerne:

 1. Seks spillere fra hvert hold er tilladt på isen på én gang. Dette omfatter en målmand, to forsvarere og tre fremad.
 2. Der er en ret forsvarsspiller og en venstre forsvarer, selv om de normalt kan vælge at rotere.
 3. Blandt fremad, er der et center, en højre fløj, og en venstre fløj.
 4. For et hold spiller i en liga, er der normalt en udpeget kaptajn og assisterende kaptajn. Disse spillere får lov til at tale med dommerne, hvis der opstår problemer i løbet af spillet.

Den fysiske opsætning:

 1. En typisk hockey rink har to blå linjer definerer de offensive og defensive zoner for hvert hold og en rød linje, der deler banen i to halvdele.
 2. Et team offensiv zone er området over langt blå linje bevogtet af det modsatte hold.
 3. Et holds defensiv zone er det område under den nærmeste blå linje bevogtet af sit eget hold.
 4. Zonen mellem de to blå linjer kaldes den neutrale zone.
 5. Cirkler på venstre og højre side af målet net definere Face-Off prikker for face-offs kaldes i denne zone. Centers line op i midten af ​​cirklerne, og vinger normalt line op på siderne af cirklerne. Defensemen normalt line op i ryggen af ​​deres vinger uden for de kredse. Det forsvarende hold kan repositionere deres fremad for bedre at dække de offensive defensemen.

Face-offs:

 1. I en face-off, linjer center op mod den modsatte centrum. Centrene tager face-off hver gang en puck er faldet af en dommer i hockey spil. De er de første til at kæmpe for pucken når den er faldet af en dommer. Nogle gange, enten af ​​et team egen beslutning eller dommerens, kan en anden spiller tager et face-off i stedet for centrum.
 2. Højre og venstre vinger line op på højre og venstre side af deres center. De er linet op lige overfor det modsatte hold vinger.
 3. Forsvarerne linje op i bagsiden af ​​fremad på højre og venstre side.
 4. Pucken tabes i midten isen ved starten af ​​spillet.
 5. Baseret på, hvor en puck er ude af spil, kan alle andre face-offs forekomme overalt på isen. Hvis opkaldet er en glasur eller offsides, skuespillet normalt starter på den nærmeste prik på enten højre eller venstre side. Hvis pucken kastes uden for banen, stykket genoptages på et sted, der er udpeget af dommeren for at være tættest på, hvor pucken gik ud af spil.

Få hockey tips til at forbedre din viden om ishockey. Opsætningen af spillerne.
Få hockey tips til at forbedre din viden om ishockey. Opsætningen af spillerne.

Offsides:

 1. Når en spiller er helt på tværs af blå linje af hans offensive side før pucken, spilleren er offsides, og dommeren vil stoppe spillet, hvis spilleren ikke vender tilbage til den blå linje før han vendte tilbage til den offensive zone.
 2. En ny face-off kaldes lige udenfor den offensive zone.
 3. En spiller må skræve den blå linje, før de går efter pucken, efter at den passerer den blå linje.
 4. En spiller kan blive hængende i hans offensive zone, selvom pucken er ikke i zonen, men spilleren skal sørge for, at når pucken ind i offensiv zone, han er ikke offsides. Spilleren må lade pucken ind i offensiv zone først før de går efter det.

Icing:

 1. Hvis en puck, der ikke score er ramt af en spiller før den røde linje og går forbi mållinien af ​​hans offensive zone uden at blive opsnappet af en holdkammerat eller den overfor stående målmand, kaldes det en glasur.
 2. En ny face-off kaldes i den defensive zone af holdet, der ramte pucken.

Timingen:

 1. En typisk spilles i tre perioder, hver 20 minutter lang. Køretid stopper, når fløjten blæses af dommeren, og starter, når pucken er faldet i spil.
 2. Sanktioner, kaldet af dommeren, kan være to minutter eller længere, afhængigt af om det er en stor straf, mindre bøde, eller tjenesteforseelse. Når en straf kaldes, vil dommeren hæve sin hånd. Tiden stopper og fløjte blæses når et medlem af det hold, der har begået straf rører pucken. Den straffet spiller er sendt til straf boksen.
 3. Overarbejde kan kaldes hvis spillet er bundet i enden. Andre hockey regler kan kalde for en shoot-off, hvis spillet er bundet i slutningen af ​​tredje periode.

Magtspil og straf Drab:

 1. Når et hold har flere spillere end den anden på isen, er, at holdet siges at være på magtkamp. Dette sker, når spillere på det modsatte hold har begået straffe.
 2. Holdet med færre spillere på isen siges at være på en sanktion dræbe. Glasurer er tilladt for hockey hold, der er på en straf kill.

Ændring af spillere:

 1. Mens pucken er i spil, må offensive og defensive spillere tænde og slukke isen. Normalt, når en spiller er inden for 5-10 meter fra bænken, kan den anden spiller begynde at få på isen. En bøde for at have alt for mange mænd på isen kan kaldes afhængigt dommerens skøn.
 2. Ændringer kan også foretages før hver face-off. Hvis en for lang tid allerede er udløbet, kan en dommer afvise enhver spiller at der foretages ændringer inden denne face-off.
 3. Nogle gange for at øge chancen for at score offensivt, især i slutningen af ​​et spil, kan målmandens blive indkaldt for at lade en anden offensiv spiller på isen.