O2s

Sådan spiller en 6 - 2 lovovertrædelse i volleyball

En 6-2 volleyball lovovertrædelse betyder, at deres er 6 hitters og 2 settere. Men vent, jeg troede, der var kun 6 spillere på banen? De 2 setters fungerer også som hitters, så derfor er det ikke tilføje op.

I en 6-2, er der altid én setter i forreste række og én setter i bageste række. Den ene på bageste række vil altid være den sande setter. Hver spiller den setter i bageste række flytter til den forreste række for at skabe en forreste række på 3 hitters og 1 setter og en bageste række på 2 hitters.

Sådan spiller en 6 - 2 lovovertrædelse i volleyball. Bageste række setter.
Sådan spiller en 6 - 2 lovovertrædelse i volleyball. Bageste række setter.

Husk på, at kun dem i forreste række kan springe forbi angrebet linje. Denne strategi har til formål at sikre, at der altid er 3 hitters (der kan springe forbi angrebet linje) i forreste række.

Trin 1

SETUP

Indstil din front og bagerste række at sikre, at der er 1 setter i forreste række, og 1 i ryggen. De kan starte i enhver position, er det imidlertid afgørende, at de 3 positioner væk fra hinanden. For eksempel hvis setter A er i den betjenende stilling, setter B bør være i forreste venstre.

Trin 1. Bemærk: for.
Trin 1. Bemærk: for.

Hvis de ikke er 3 positioner væk fra hinanden, til sidst vil du ende op med 2 settere i samme række, der fuldstændig nederlag formålet med 6-2 formation.

Trin 2

Bageste række Setter

Efter at have startet i den korrekte position, flytter bagerste række setter til den forreste række umiddelbart efter det andet hold tjener. Det setter bør gå blot et par meter væk fra centrum af nettet til den side, de midterste hitter gynger med. For eksempel, hvis den midterste hitter er højrehåndet, som det ofte er tilfældet, bør bagerste række setter line op mellem den midterste hitter og den modsatte side hitter.

Bemærk: For at mindske den afstand og tid, det tager for setter for at komme til den forreste række, skal setter være linet op så tæt som muligt på den forreste række, uden at være ude af position. Ofte betyder dette, at flytte den forreste række spiller, der er foran setter helt op til nettet.

Bemærk: Det er vigtigt, at de settere og spillere ved, hvor deres oprindelige position er. Under afspilningen, vil spillerne være over det hele, men forud for hver serv, skal de komme tilbage til deres rette position.

Bemærk: Selvom bagerste række Setter er placeret i forreste række under spillet, han / hun er ikke tilladt at springe på nettet (da han / hun kom fra bageste række).

Trin 3

Forreste række setter (hitter)

Når en setter starter spillet i forreste række, anses de for en hitter. De bør lade den anden bold gå til den anden setter, og i stedet fokusere på spiking og blokering. I modsætning til den bageste række setter, kan denne spiller hoppe på nettet.


En 6-2 er en meget effektiv offensiv strategi, der kan være særdeles effektive med 2 sammenlignelige settere, som kan ramme. Også en 6-2 er mest effektiv med en god-passing hold, som bagerste række setter ikke kan hoppe på nettet, og måske ikke har så meget rækkevidde som i andre formationer.