O2s

Sådan skal du tage en vandretur på skye

Skye, også kendt som Isle of Skye, ligger i det nordligste Skotland. Det er berømt for sin betagende bjergrige landskab, spektakulære kyststrækninger og et rigt dyreliv, og rejsende, der har besøgt Skye vidner om den magiske, eventyret atmosfære, at dette sted har at tilbyde. Hvis du har tid og midler til det, og hvis du er en passioneret fan af naturen, en vandretur of Skye er en af ​​de bedste ting, du kan opleve i løbet af din levetid. Her er nogle af de bedste tips til at maksimere din vandring of Skye.

 • Kender nogle vandrestier i skye. Disse anbefalede ture er meget kort og er bedst til begyndelsen vandrere. Du kunne starte med Fairy Pools at Glenn Skrøbelig, en to-mile gåtur, der vil tage dig til smukke søer og vandfald. Stien er veldefineret, startende fra Skovstyrelsen parkeringsplads.

  Sådan skal du tage en vandretur på skye. Kender nogle vandrestier i skye.
  Sådan skal du tage en vandretur på skye. Kender nogle vandrestier i skye.

  En anden Gangstien du kunne tage er McLeods Maidens Klipper, som starter fra Orbost og kører for omkring ti miles. Dette er et godt valg, hvis du ønsker at nyde Skye s skove. Du kan også se glimt af Golden Eagles på dette område. Selvom ruten kunne blive utydelig til tider, bare sørg for at holde havet til venstre, som din guide.

  En tredje mulighed er at tage Neist Point Lighthouse, en vandretur begynder i Glendale. Gåtur her er stejl, men vejen er lavet af beton, så du kunne have en lettere gang efter det.

  En fjerde mulighed er for dig at prøve at gå langs Uamh Oir Cave, som ligger i nærheden Bornesketaig. Hvis du tager denne vandretur, vil du være i stand til at nyde funktioner såsom huler, betagende klipper, storslåede blå puljer og søer, og fascinerende havfugl liv.

 • Overveje at tilmelde dig guidede walking / vandreture. Dette vil hjælpe med at sikre, at du får at se de forskellige insider attraktioner på Skye. Nogle af de guidede vandreture du kunne melde sig til omfatter følgende: Nord-vest grænser , Wilderness scotland , Skye vandreferier og Hebridean veje . Du bliver nødt til at booke på forhånd at sikre sig en plads i disse guidede ture.
 • Vide, hvornår at besøge. Temperaturer på Skye er typisk cool, og det har ry for at være regnfulde og tåget (deraf tilnavnet, "The Misty Isle".) Dens temperaturer spænder fra 44 grader Fahrenheit i januar til omkring 60 Fahrenheit i juli. Maj er typisk Skye mest solrige måned. Det anbefales, at du besøger Skye i løbet af sommeren, så du kunne nyde sin smukke vejr, så du kunne komme rundt med offentlig transport lettere og så du kunne nyde flere turistattraktioner (som generelt åbent om sommeren turist måneder). Selv i sommeren, men vil du stadig nødt til at forberede varmt tøj, fordi det næppe nogensinde bliver varm på Skye.
 • Vide, hvordan man kommer til Skye. Det er ikke anbefales, at du tager din bil til Isle of Skye. En bedre måde er at tage tog og færge. Først tage et tog går til Glasgow, overførsel til et tog går til Mallaig, og endelig ombord på en færge kommer til Skye. Færge turen vil tage tyve minutter. Du kan også tage en bus direkte til Skye (passerer gennem Skye bridge), og selvom det er den billigste løsning, kan det blive en lang og ubehagelig rejse.


Overveje at tilmelde dig guidede walking / vandreture. Vide, hvornår at besøge.
Overveje at tilmelde dig guidede walking / vandreture. Vide, hvornår at besøge.

Skye er absolut hver rollator paradis, da der er så mange naturskønne ruter, som du kunne tage afhængigt af din foretrukne distance, dit niveau, og kulisser, som du vil nyde. Held og lykke!