O2s

Sådan skal du tage en færge fra Anacortes, WA til victoria, BC

Anacortes er en lille by beliggende på Fidalgo Island lige ud for kysten af ​​staten Washington. Takket være sin beliggenhed, byen nyder godt vejr og har en malerisk udsigt over Stillehavet. Bortset fra at være et fantastisk sted at besøge, Anacortes er også et knudepunkt for færger, der går til andre offshore øer i Washington såvel som på tværs af grænsen til British Columbia.

Den canadiske provins British Columbia er meget tæt på Anacortes og er let tilgængeligt med en færge, der har en regelmæssig tidsplan. Vancouver (en af ​​de større byer i hele Canada) er placeret i en ø af samme navn, og er meget tæt på øen Fidalgo. Hvis du ønsker at tage en færge fra Anacortes, WA til Victoria, BC du bliver nødt til at tage følgende skridt:

  • Køb billetter fra Anacortes til enten Sidney eller Victoria. Sidney og Victoria er to områder af British Columbia tæt på Vancouver. Victoria er faktisk hovedstaden i British Columbia, men Vancouver er meget større både med hensyn til befolkning og økonomi. Du kan købe dine billetter via transaktioner foretaget over telefonen, internettet eller endda på tælleren billet selv. Der er mange selskaber, der tilbyder denne service, så du kan sammenligne priser, før der indgås en færge linje. Du kan vælge at købe billetter til en passager, der kun færge eller du kan også købe billetter til et skib, der ville være i stand til at rumme din bil.
  • Har dit kreditkort klar, hvis du betaler via telefon eller internettet. Det er altid bedre at have den klar i stedet for at fumle med det og miste værdifuld tid som du forsøger at bilægge regningen.
  • Forbered dine rejsedokumenter. Da du krydser internationale grænser, det gør ikke ondt at have dit pas klar. Passet fungerer som en journal over dine transaktioner med et andet lands indvandring bureau samt dit eget lands. Europæere og canadiere kan normalt krydse grænsen uden megen ståhej. Udlændinge kan være nødvendigt at have et visum. Visum kunne arrangeres mens den i USA, så det er egentlig ikke et stort problem. Har dine dokumenter fotokopieres bare i tilfælde af at du mister dem på noget tidspunkt i turen.
  • Mød op. Med billetter på hånden, dukke op i terminalen og bord din færge. Vær forberedt på at der skal søges. Det ville være fordelagtigt at pakke lys, så bagage brikker har mindre at gå igennem.
  • Tag den samme rute tilbage eller prøv en anden. Efter at have udforsket byen Victoria, kan du vælge at tage den samme færgen tilbage til Anacortes, WA eller bare prøve en anden færgerute.


Victoria og Anacortes er begge lige så forbløffende omegn

Sådan skal du tage en færge fra anacortes, WA til victoria, BC. Køb billetter fra anacortes til enten sidney eller victoria.
Sådan skal du tage en færge fra anacortes, WA til victoria, BC. Køb billetter fra anacortes til enten sidney eller victoria.

Victoria og Anacortes er begge lige så forbløffende omegn. Victoria kombinerer den naturlige skønhed og den betydelige urbaniseret livsstil mens Anacortes er indbegrebet lille progressive by i en moderat størrelse ø. En tur fra Anacortes til Victoria vil helt sikkert give dig en chance for at sætte pris på naturen, og det ville sandsynligvis være så behageligt som uanset hvad du kommer til at gøre i Victoria.