O2s

Sådan skal du tage en Alaska krydstogt

Så du har besluttet på en Alaska krydstogt. Fint valg! Her er nogle tips til at hjælpe dig med at forberede din rejse:

  1. Offshore aktiviteter. Når du har besluttet på den Cruise Line, og gjorde en udbetaling, vil du modtage lister over offshore-aktiviteter, så du kan beslutte før tid, hvad du gerne vil gøre i hver havn. Aktiviteterne tendens til at have en Alaskan tema, dvs hundeslædekørsel, hvalsafari, guldgravning, og så videre. Fordi Alaska krydstogtskib linjer ønsker at appellere til en bred vifte af folk, har de tendens til at tilbyde aktiviteter, der appellerer til både aktive (tror cykeltur til en gletscher) og mere stillesiddende (tror haven tour).
  2. Husk vejret. For al sin skønhed, har tendens Alaska til den kølige og våde side. Det betyder, at mange af dine Alaska krydstogt aktiviteter vil finde sted i mindre end ideelle betingelser. Du skal ikke kun pakke i overensstemmelse hermed, men at beslutte før tid, hvis du vil være så begejstrede ved din splurge på en 375€ helikoptertur bør dagen overskyet. Det er sagt, Alaska er inimitably smukke, regn eller skinne.
  3. Dit swipe kort til byen. Din nøgle til byen, vil faktisk være en magnetisk knalde kort, der får dig til og fra båden. Du får dette kort i starten af ​​turen og forventes at hænge på den. Hver gang du bord, afgår, eller har brug for at oplade noget til din kahyt, du knalde dit kort (og husk, at du behøver at betale fanen i slutningen af ​​turen). På nogle Alaska krydstogter er et billede af dig indlejret i magnetstriben af ​​kortet (sørg for at bringe foto-id). Babyer og børn kan gives et ID armbånd i stedet for et ID-kort.
  4. Norwalk-virus. Lad os bare få denne ene ud af vejen. Vi har alle hørt om at nasty Norwalk-virus, der spredes via krydstogtskibe flere år siden. Symptomerne-kvalme, opkastning og diarré-vil helt sikkert forringe dit Alaska krydstogt oplevelse. Mens krydstogtskibe giver koncentration af mennesker i et indesluttet miljø, nogen virus elsker, krydstogtskibe overalt har taget betydelige forebyggende foranstaltninger efter Norwalk-virus udbrud. Du kan finde antiseptisk gel dispensere næsten overalt er der en overflade at røre ved. Hvis du ikke bruger gel dispensere, kan du få nogle beskidte udseende, hvilket fører os til vores næste punkt ....
  5. Socialt samvær. Det kommer til at være en del af dit krydstogt. Med at mange mennesker i et indesluttet rum, er socialisering en del af Alaska krydstogt oplevelse. Krydstogtet begynder som regel med en isbryder slags-måske en konkurrence eller et spil-som vil være enten sjov eller ulidelig, afhængigt af hvor du falder i Myers-Briggs personlighed spektrum. Hvor meget du vælger at deltage i disse arrangementer er helt op til dig-hvis du foretrækker at se en video på dit værelse, så må det være. Jeg ser på de organiserede sociale arrangementer som en mulighed for at møde folk og måske vinde nogle frie drikke billetter!
  6. Rejseplan. De fleste Alaska krydstogter give en "nyhedsbrev" eller rejseplan: Organiserede sociale arrangementer og klasser vil blive opført samt naturskønne vartegn og ankomsttid til din destination port. På denne måde kan du planlægge din daglige lur, så det ikke falder sammen med nogen af ​​de must-see naturskønne udsigt. Alaska krydstogter forsøge at få den kedelige del af rejse udføres om natten, mens du sover, så hver dag byder på noget unikt.
  7. Fødevarer. Fødevarer er altid en stor del af krydstogtskibet oplevelse. Der vil være mere end nok garanteret mad,. Du vil sandsynligvis have flere forskellige middag siddepladser tidspunkter i spisestuen samt yderligere muligheder-siger caféer eller bistroer-der tilbyder mad og drikke valg i uformelle omgivelser. Og der er altid plads service.
  8. Shopping. Du har masser af muligheder for at shoppe på havne langs vejen. Rygtet siger, at mange af butikkerne er ejet af Alaska krydstogtskibe selv og lukke ned, når cruise sæsonen er overstået. I min erfaring, de fleste byer har butikker, der synes ens. Alligevel souvenirs er sjov, og endnu en gang, har en tendens til at have en Alaskan tema (tror guldklumper, røget laks og Native europæisk kunst).
  9. Programmer. Alaska krydstogter tendens til at have programmer, der er en mere kulturel og historisk bøjet end nogle andre krydstogt destinationer. Der er også normalt en mulighed for at besøge kabyssen (køkkenet) og broen (hvor kaptajnen navigerer). Selvfølgelig du ønsker at opføre dig på broen (ingen havoverfladen club her), så de ikke unødigt distrahere kaptajnen. Generelt, da de offshore-aktiviteter, er der nok variation i de programmer, der tilbydes, at der er noget for alle.

Som Seattleite der bor med udsigt over havnefronten

Sådan skal du tage en Alaska krydstogt. Offshore aktiviteter.
Sådan skal du tage en Alaska krydstogt. Offshore aktiviteter.

Som Seattleite der bor med udsigt over havnefronten, jeg nogle gange glemmer, hvor forkælet jeg er for at se slæbebåde, containerskibe og lignende på en daglig basis. Regelmæssige observationer af disse vil være en del af din Alaska krydstogtskib erfaring, at for nogle vil være lige så spændende som de hvaler, gletschere og bjørne. Der er virkelig noget for enhver smag på din tur, så skal du blot gøre nogle planlægning forud for tid til at maksimere din sjov. Og glem ikke din regn gear!