O2s

Sådan skaber twist og flet op gør

Under lange hår har sine fordele

Under lange hår har sine fordele. Du kan ændre din frisure på mange måder, afhængigt af dit humør eller tilfælde af at du kommer til at. Det er sjovt at eksperimentere med langt hår og laver noget sjovt alligevel elegant. En sådan frisure, der vil helt sikkert gøre hoveder tur er twist og flet op gøre. Så længe dit hår går under ørerne med to inches, kan du bære denne frisure til enhver lejlighed.

Nødvendige materialer:

Bobby pins
Kam eller børste
Håndklæde

Instruktioner

 • Vask dit hår grundigt. Håndklæde-tørre dit hår. Denne stil gøres bedst med fugtigt hår. Du kan tørre dit hår svagt med et slag tørrere, hvis du ønsker det. Men husk, at håret skal være fugtigt.
 • Red dit hår til at fjerne eventuelle sammenfiltring. Brug din kam, del dit hår i midten.
 • Saml en del af dit hår fra venstre side af dit hoved. Brug kun et lille udsnit. Comb dette afsnit for at gøre det lige og morads gratis.
 • Fletning hår, at du holder. Hvis du ikke er bekendt med hår braiding, kan du blive nødt til at bruge tid på at øve denne færdighed først. Fletning bør være rene og sektionerne afbalanceret. Stop fletning, når du har kun omkring en tomme af unbraided hår venstre.
 • Placer flettet hår over venstre side af dit hoved går mod bagsiden af dit hoved. Pin det til din hovedbund ved hjælp Bobby stifter. Åbningen af ​​Bobby stifter skal vende opad.
 • Gentag trin 3-5 denne gang med hår fra højre side af dit hoved. Sørg for at bruge et tilsvarende beløb af hår for denne side, så fletninger er i balance.
 • Gå tilbage til den venstre side af dit hoved. Saml det næste afsnit af hår under fletningen. Comb det, så det er lige og virvaret gratis.
 • Braid dette nye afsnit af hår. Eller som et alternativ, kan du vride denne sektion af hår i stedet.
 • Tag denne flettet eller snoet del af hår og fastgør det med Bobby stifter til venstre side af du hovedet ligesom den første fletning.
 • R EPEAT trin syv til ni for den anden side af dit hoved.
 • Gentag sektionering, fletning / vride og sikring indtil alle hår på siderne af dit hoved er færdig. Den flettede / snoede hår skal være fladt på tværs af siderne af dit hoved og sikret med Bobby stifter.
 • Saml håret på bagsiden af dit hoved. Comb dette afsnit, så det er lige og fri for ledningsrod. Snurre rundt denne sektion i en knold og fastgør det med dine Bobby stifter.
 • Fastgør alle andre hår stikker ud med Bobby stifter. Brug kun hårspray (om nødvendigt), når dit hår er tørt. Hvis det gøres ordentligt, behøver twist og flet op skal vare i højst otte timer.


Bemærk: Du kan placere accenter som små blomster, små perler eller mousserende sten i din twist og flet op gøre for et elegant look.

Sådan skaber twist og flet op gør. Vask dit hår grundigt.
Sådan skaber twist og flet op gør. Vask dit hår grundigt.

Der er mange forskellige op gør stilarter udviklet af dedikerede frisører og kvinder, der bare elsker hår. Nogle er omfattende, mens andre er nemme at gøre. Up dos er fantastisk til særlige lejligheder, men også for sjove arrangementer. Twist og flet op gør, er let at gøre, når du har mestret kunsten at flette og vride dit hår. Næste gang du ønsker at prøve en anden frisure, bære dit hår i en twist og flet up gøre. Du vil helt sikkert få komplimenter for det.