O2s

Sådan ser sassy, når du er overvægtig

Sassy og overvægt kan synes som helt uforenelige ord eller begreber af det modsatte spektrum. Det er en fælles tro. Men hvis du virkelig kommer til at tænke på det, kan frække og overvægt stadig komme sammen, hvis du ved hvordan man gør det. Du behøver ikke at være bundet af stereotyper eller den generelle præference for skinnier dele af befolkningen. Der er mange måder, hvorpå du kan dyrke en sassy udseende, selv når du er overvægtig.

Sådan ser sassy, når du er overvægtig. Hvordan du bærer dig selv er den afgørende faktor for overvægt sassiness.
Sådan ser sassy, når du er overvægtig. Hvordan du bærer dig selv er den afgørende faktor for overvægt sassiness.

  1. Hvordan du bærer dig selv er den afgørende faktor for overvægt sassiness. Folk, der er overvægtige udstråler en vibe til folk afhængigt af, hvordan de opfatter sig selv. De, der er virkelig komfortabel med deres vægt og bære sig godt faktisk skabe et varigt indtryk. Det er vigtigt, at du får en indre dynamik ved at bære sig selv godt. Hav en god kropsholdning, slentre selvsikkert. Du kan være i stand til at give næring til denne side af dig ved at få aktiviteter, som du er fremragende på og gør dem ofte.
  2. Spil op din frisure med eventyrlystne nedskæringer. Eventyrlystne nedskæringer består af mange stilarter. Du kan prøve lagdelte nedskæringer, store længder eller endda en nice perm hvis virkelig kan håndtere alle former for vedligeholdelse.
  3. Fremhæv dine bedste ansigtstræk. Din bedste ansigtstræk vil gøre folk ser forbi bortfalder i din krop figur. Din bedste ansigtstræk kan omfatte utroligt lange øjenvipper, fremtrædende kindben, en perfekt sæt perlemorsfarvet hvide tænder, og mange andre. Hvis du allerede har disse ansigtstræk, at selv tynde kvinder ikke kan få, så sørg for at du fremhæver dem ofte ligegyldigt hvad du slid.
  4. Det er brystet faktor. Overvægtige kvinder ofte begavet med en meget flot barm. Udnyt det. Skinny typer ser hæslig på tøj, der kræver en fuldt udviklet bryst. Så vær ikke bange for at gennemsøge indkøbscentre for virkelig rart outfits, der er bedst bæres med en meget rigt begavet brystet.
  5. Prøv at bevare så meget forhold som muligt. Det er uden betydning, hvis du er tynd eller en plus size. Hvad betyder mere er, at der er forholdet mellem din talje, hofter og brystet.
  6. Smagfuldt vælge gode farvekombinationer til dit tøj. Forsøg ikke at ligne et juletræ. Være så diskrete som muligt med dit valg af farver i dit tøj. Tunge udskrifter kan ikke være nødvendig allerede. Være subtil og sexet.
  7. Accessorize. Være modige! Få fat i tilbehør eller lav dit eget, hvis du ønsker. Bare sørg for, at du er i stand til at matche det godt.
  8. Som du opbygge din selvtillid, hænge ud med folk, der sætter pris plus size. Hvis der er noget, er det ikke det bedste tidspunkt at være med tæt-minded giftige mennesker, der er virkelig meget snæver i deres opfattelse af, hvad der gør en sassy person. Gå efter folk, der er virkelig anerkendende og få dine bedste interesser på hjerte.

Selv om medierne og Hollywood består mest af mager kvinder, kan du stadig se, at en del overvægtige kunstnere er i stand til at bære en moderne luft omkring dem, toppet med deres talent i at handle eller musik. Du kan tage dem som inspiration, som du gå i gang på denne rejse for at finde din overvægt sassiness.