O2s

Sådan sektion krøllet hår til at skære

Krøllet hår kræver særlig behandling under skæring

Krøllet hår kræver særlig behandling under skæring. Fordi krøllet hår tendens til at være lidt mere vanskeligt at kontrollere og styre, skal du sørge for, at du har omhyggeligt tømre det krøllede hår. På denne måde vil hår, der allerede har været skåret ikke falde tilbage sammen med uslebne hår, og du vil være i stand til at se, hvor meget mere du har brug for at arbejde på. Følg disse enkle trin til § krøllet hår før opskæring.

  • Våd. Før noget andet, så prøv at vaske persons hår først. Denne måde, vil du være i stand til at rense håret og fugten i håret vil bidrage til at reducere kruset hår, der normalt kommer i vejen, mens du skærer. Efter grundig vask håret, pat det tørre og pak det ind i et håndklæde til at absorbere ekstra fugt. Hvis håret er meget kruset og krøllet, skal du bruge tunge fløde shampoo, der vil tilføje vægt til håret og gør håret mere lige og mere håndterbar.
  • Comb. Nu bliver du nødt til at kigge efter en stor kam. Brug det til at rede håret og udrede hele håret. Du behøver ikke at foretage nogen sektioner på dette punkt, da det eneste, du forsøger at udrette, er at få håret untangled og så lige som muligt. Bare kam håret lige ned, og bruge en bred tand kam, så du vil være i stand til at arbejde gennem det krøllede hår nemt.
  • Første skæring. Efter kæmning hår, skal du bruge din kam til en del håret i midten. Gør dette ved at tage kam og derefter kører det som en kniv fra midten af ​​panden lige til ryggen. Når du har foretaget den primære linje, skal du bruge kammen til at adskille hår til venstre sektion og den rigtige afdeling. Brug store clips til at holde håret på plads. Lad håret på bagsiden til at blive overladt hængende over venstre skulder eller højre skulder.
  • Second sektionering. Nu bliver du nødt til at lave den anden sektionering. I den anden sektionering, bliver du nødt til at tage kammen igen og tage de hår, der er en tomme fra hovedbunden, på venstre side. Dette vil sandsynligvis være meget langt hår, fordi det er på bagsiden og er sjældent skæres. Tag en stor klip og bruge det til at sikre denne del af håret. Gør dette igen til den rigtige side, og klip håret igen. Nu er du klar til at skære. Du bør starte fra bunden dele af håret, som er de sidste to afsnit, du har foretaget, og derefter bevæger sig opad.
  • Gruppering. Som du går gennem opskæringen, har et par klip i nærheden og bruge disse til at gruppere håret, som du allerede har skåret, så du vil vide, hvad en del af håret, du arbejder på.


Mens sektionering

Sådan sektion krøllet hår til at skære. Krøllet hår kræver særlig behandling under skæring.
Sådan sektion krøllet hår til at skære. Krøllet hår kræver særlig behandling under skæring.

Mens sektionering, så husk, at du kun behøver at gøre ru skøn. Du behøver ikke at være meget præcis med sektionerne. Med disse i tankerne, bør du være i stand til afsnit krøllet hår som forberedelse til skæring.