O2s

Sådan rollover trække vejret, mens svømning

Rolling over, mens svømning er en af ​​de første sikkerhedstips undervist til dem, der er ved at lære at svømme. Rullende over betyder, at svømmeren vender på ryggen til at flyde i vandet og trække vejret uden at lægge nogen indsats for at svømme. Dette vil hjælpe den lærende at forblive afslappet og rolig og fange hende trække vejret. Nedenfor er de skridt til rollover trække vejret, mens svømning.

  1. Før barnet i vandet, holdt hende under hendes armhuler. Du vil bede barnet at svømme nedad i vandet i syv sekunder. Forsikre barn, at du er der for at vejlede hende og yde øjeblikkelig hjælp, når hun har brug for det. Ophold med barnets side hele øvelsen. Du skal være et sted mellem hendes front og hendes side, dybest set på tværs af en af ​​hendes skuldre.
  2. Stadig holder barnet under armhulerne, placere hende, så hun vender opad. Trække hende frem og stille hende er at hun er klar til at placere ansigtet i vandet. Når hun er klar, lad hende svømme med ansigtet nedad og i en lige linje. Du bør øve dette er den lave ende af bassinet, så det vil være nemt for barnet at se dine ben under vandet. Dette vil sikre hende, at du er der stadig.
  3. Efter syv sekunder placere din venstre hånd på hendes hoved, håndflade ned og skubbe lidt at oversvømme barnets hoved. Din højre hånd så henter barnets venstre skulder, og du vender hende over, så hun ligger på ryggen i vandet. Din venstre hånd bør støtte barnets hoved, indtil hun flyder på hendes egen.
  4. Lær barnet at læne hovedet lidt tilbage for at holde hagen op og over vandet. Dette vil hjælpe hende til at holde hende mund, næse og en del af hendes ører ud af vandet, og hun kan tage et åndedrag frit. Hun skal trække vejret gennem næsen og udånding gennem munden.
  5. Øv rollover vejrtrækning teknik på tværs af puljen, varierende tidsrum, barnet svømmer fra syv sekunder til fem sekunder til tre sekunder, før du løfter hendes skulder og slå hende på ryggen.
  6. Watch out for tegn på træthed. Sørg for, at barnet stadig nyder praksis session før du fortsætter. Hvis hun viser tegn på træthed, hente hende og lod hende sidde ved siden af ​​poolen eller lade hende hænge på rendestenen. Hold tæt til barnet, selv om hun hviler. Gå tilbage til puljen, hvis barnet er parat til at fortsætte med lektionen, eller planlægge det til næste session.
  7. Når barnet hende vænnet sig til din flippe hende over efter flere dages praksis, så er du nødt til at lære hende hvordan man rent faktisk vride sin krop og få hendes hofter og ben ud af vandet til at drive hendes overkrop op og over. Dette vil betyde, at du nødt til at lære barnet, hvordan man tænder på hendes side først.

Sådan rollover trække vejret, mens svømning. Før barnet i vandet.
Sådan rollover trække vejret, mens svømning. Før barnet i vandet.

Sørg for at du spørger barnet, hvis hun er klar til den efterfølgende rotation. Det vil tage tid, før barnet lærer teknikken med at sætte hovedet dybere i vandet og dreje hendes krop, så hun kan ligge på ryggen.