O2s

Sådan reparere en bordtennis pagaj

Bordtennis eller "ping pong" er en forholdsvis simpelt spil, fordi det kræver meget lidt udstyr. Blandt disse er den padle vigtigst for spillerne i spillet. Spillere kommer til at ramme en lille bold, der hopper en gang fra bordet til den ventende racket - som også er kendt som pagajen (Europa) eller bat (UK).

Problemet opstår, når bordtennis pagaj bliver brudt. Den ublu pris for at reparere en brækket pagaj gør mange spillere ønsker at vide, hvordan man reparere en bordtennis pagaj på egen hånd.

  1. Fjern gummi fra bladet. Gummibelægningen af ​​bladet er den dyreste del, så det er bedst at fjerne dem omhyggeligt som en helhed. Brug en skarp kniv til at fjerne det. Du bør være i stand til at se træbund af pagajen bladet.
  2. Skrabe fancy håndtag fra de vigtigste håndtag. Placer cutter og hamrer løs, fjerne fancy håndtag fra begge sider. Dette er normalt, hvor mærket af pagajen er præget. Hold dem indtil de skal bruges til montering. Sørg for at du passer den knækkede træ korn.
  3. Trim træskaft til at passe bladet ender. Omhyggeligt trimme den brudte kant af håndtaget til at passe den brudte ende af bladet. Fjern alle splinter fra stikker ud af bladet med cutter.
  4. Lim håndtaget på klingen. Hæld trælim generøst på crack mellem håndtaget og bladet. Det bør suge enderne fuldt. Fastgør med malertape og sætte nogle tunge vægt på det. Lad tørre i en time eller to. Bagefter fjerne malertape omhyggeligt.
  5. Mål længden fra enden af håndtaget til det område, hvor gummi er meningen at begynde. Tick ​​med en blyant. Derfra linje enderne af bladet af gummi margen med blyant. Skær overfladiske træ lag med en skarp kniv og hammer. Det bør give et lag svarende til håndtaget.
  6. Trace omridset af håndtaget op til den trimmede del med byggeriet trælim mærkat. Skær men gem lidt plads fra kanterne og afsat. Hæld trælim generøst på det område, der skal indsættes på, ved hjælp af en lille børste til at distribuere limen jævnt.
  7. Sæt trælim mærkat på området. Sørg for at sætte i vægte og overlade det til en time og en halv. Brug en skarp kniv, off trimme mærkaten. Det blad og skaft er nu sikkert bundet. Den smarte håndtag er fastgjort, og derefter gummi restaureret på plads.

Sådan reparere en bordtennis pagaj. Fjern gummi fra bladet.
Sådan reparere en bordtennis pagaj. Fjern gummi fra bladet.

Bordtennis padler kan gøre eller bryde en spillers præstation i en kamp. Et godt repareret ketcher kan bringe tilbage glans af den gamle pagaj s resultater. Selv om en brækket ketcher kan udskiftes i løbet af spillet, mange spillere foretrækker deres gamle pålidelige padler snarere end at købe en ny. Den viden om at genoplive en gammel pagaj vil vise sig nyttigt at bordtennis entusiaster.