O2s

Sådan prissætte brugte cykler

Har du en gammel og ubrugt cykel lyve og din garage

Har du en gammel og ubrugt cykel lyve og din garage? Ønsker du at sælge det, men du ved ikke, hvor meget det er værd i dag? Må ikke ærgre sig. Der er nogle ting, du kan gøre for at bestemme din gamle cykel værd. Selvfølgelig kan du ikke forvente at sælge det til den oprindelige pris, især hvis det har været med dig for en årrække allerede, eller hvis cykel model er forældet. Cykelentusiaster i dag købe dem, der har mere moderne design. Denne artikel vil give dig forslag til hvordan man prissætte din cykel til salg.

  • Tjek din cykel for skader. Først skal du nødt til at rense din cykel af støv og andet snavs for dig at kontrollere den for skader. Vær opmærksom på, hvis der er nogen. Du er nødt til at reparere de skader, før du kan sælge det. Du kan aldrig sælge en beskadiget cykel.
  • Reparer eventuelle skader. Hvis den har fået rusten fra manglende brug, genfremstille cyklen, så det vil se rene og nye. Reparer andre skader på din cykel, som misvisende hjul, skæve rat, osv. Olie kæden, så det vil stadig køre problemfrit. En god leder cykel vil sælge hurtigere end en gammel leder én. Medtag reparationsomkostninger i prisfastsættelsen din cykel. Saml alle kvitteringer fra sin reparation og føje den til prisen på cyklen.
  • Se online for et websted, som du kan bruge til at kende din cykel værd. Der er internet-hjemmesider, der gør dette. Indtast din cykel oplysninger har ligesom sin model og år det blev gjort og andre specifikationer.
  • Tænk cyklens alder. Hvis du sælger en vintage cykel af et velkendt mærke, kan du prissætte det højere, fordi det kan købes af cykel samlere. Men hvis du har en cykel, der har været med dig i årtier, men er ikke et samlerobjekt, kan du sælge det billigt.
  • Materialet, at cyklen er lavet, bør også være en faktor. Hvis din cykel er lavet af metaller som titanium og stål, kan den hente en højere pris, end når det er lavet af aluminium og andre billige metaller.
  • Medtag shipping gebyr og afgifter. Hvis din køber er langvejs fra, og du skal sende cyklen, bør shipping gebyr og afgifter indgå i cyklens pris. Bare sørg for, at du ansætter en kurertjeneste, der er pålidelig og pålidelig. Du ønsker ikke at nå cyklens destination alle brudt og beskadiget.


Sådan prissætte brugte cykler. Tjek din cykel for skader.
Sådan prissætte brugte cykler. Tjek din cykel for skader.

Nu, hvor du har bestemt det værd for din cykel og har sat en pris for det, kan du nu annoncere det, så det kan tiltrække potentielle købere. Internettet er et godt sted at reklamere og til sidst sælge din brugte cykel. Der er hjemmesider, såsom eBay.com , Craigslist.org og rec.bicycles.marketplace hvor du kan sætte din cykel til salg. Vær sikker på at tilføje billeder af cyklen, dens specifikationer og selvfølgelig den pris, du tilbyder. Du kan også oprette din egen hjemmeside, hvis du er teknisk dygtige. Du kan dedikere denne hjemmeside med det ene formål at sælge din gamle cykel og andre elementer. Ikke blot vil du slippe af med din gamle og ubrugte cykel, men du vil drage fordel af det så godt.