O2s

Sådan pack til et krydstogt ferie

Et krydstogt er den ideelle ferie for mange mennesker! Inden vi går på et krydstogt, så sørg for at du har alt, du skal bruge, så du ikke har nogen unødig stress på skibet.

  1. Husk papirarbejdet. Hvis du forlader landet, så glem ikke dit pas! Du må ikke være i stand til at stå af på alle anløbshavne uden for Europa uden et pas. Derudover bør du medbringe en udskrift af din bekræftelse i tilfælde af noget er galt med dine reservationer.
  2. Glem ikke medicin og medicinske forsyninger. Receptpligtig medicin er vigtig, da er nogen over skranken medikamenter, du bruger på en regelmæssig basis. Hvis der er nogen anden medicinsk udstyr, du har brug for, at du har det med dig: insulinindsprøjtninger, etc. Glem ikke både dine briller og receptpligtig solbriller, eller kontaktlinser og kontaktlinsevæske, hvis du har brug for dem. Søsyge piller kan være en god idé, just in case.
  3. Pak dine toiletartikler. Mange krydstogtskibe giver grundlæggende toiletartikler, men du skal bruge din makeup og eventuelle toiletartikler, som du ikke kan leve uden. Hvis du er særlig om hårtørrer, skal du medbringe din egen, selv om skibe giver normalt én. Krøllejern og andre hårprodukter eller styling hjælpemidler bør også pakkes.
  4. Omhyggeligt vælge din Tøj vil afhænge af din destination -. Både vejret og kulturen. Men skal du huske at medbringe pyjamas - en kjortel kan lånes på de fleste krydstogtskibe. Også bringe din badedragt! Selv hvis du tager et krydstogt til et koldt klima, kan du lounge i jacuzzi på skibet! Formelle tøj kan være behov for nogen formelle nætter på krydstogtskibe.
  5. Bring dine elektronik Et kamera er et must på et krydstogtskib -. Vil du ønsker at dokumentere din rejse. Mange mennesker sætter et undervandskamera, uanset om engangs eller ej. iPods er også god til afslapning ved poolen. Hvis du medbringer din mobiltelefon, så glem ikke din oplader. Mange mennesker rent faktisk sætter en strømskinne, da staterooms nogle gange kun har én eller to stikkontakter. Et digitalt kamera kan komme i handy for at vågne op på tid til udflugter.
  6. Du vil måske læsestof. Til tider, som du ønsker at lounge ved poolen, eller tidspunkter, som du står i kø, kan et mysterium roman eller et blad være lige den ting, så smide et par af dem i din kuffert.
  7. Pak tidligt og revidere tit. Hvis du pakker tidligt, du har et par dage til at kaste i enhver extras, som du måske glemmer i første omgang. Hertil kommer, pack de fleste mennesker for meget tøj, så prøv at tage nogle outfits tilbage ud af din kuffert, inden du forlader.

Sådan pack til et krydstogt ferie. Glem ikke medicin og medicinske forsyninger.
Sådan pack til et krydstogt ferie. Glem ikke medicin og medicinske forsyninger.

Hvis du har alt hvad du behøver, vil du hurtigt være på vej til din ideelle ferie, og forberedt på enhver mulighed. Bon voyage!