O2s

Sådan pack til en tur til Israel

Israel er en smuk og historisk land

Israel er en smuk og historisk land. Det er et populært turistmål for sine mange religiøse steder. Jerusalem og Tel Aviv er kosmopolitisk og alligevel rig med traditionen.

Med enhver tur

Med enhver tur, er reglen at pakke lys. Det er hurtigere og nemmere at gå gennem tolden, hvis du er i stand til at konsolidere alt i ét stykke bagage. Også, du ønsker at forlade nogle plads til souvenirs og nipsgenstande du er bundet til at købe undervejs.

Her er hvordan at pakke til en tur til Israel.

Sådan pack til en tur til israel. Bestem den tid af året du rejser.
Sådan pack til en tur til israel. Bestem den tid af året du rejser.

  1. Bestem den tid af året du rejser. Dagtimerne er generelt varm, men aftenerne kan være kølige. I løbet af de somre måned fra april til oktober, pakke kun let tøj og omfatter badetøj. I vintermånederne, bringe en regnfrakke og lille paraply. Tjek vejret online, før du forlader så du ved, hvad de skal forvente.
  2. Medbring let tøj. Pack korte ærmer og lange bukser. Jeans kan vise sig at være for varmt at have på. Kvinder bør bringe en lang wrap nederdel eller en lang nederdel for at få adgang inde religiøse steder. Bring et sjal til at dække dit hoved og arme. Du kan også bruge det til lag på nætter for ekstra varme. Bring en lys foldbar jakke. Det kan få temmelig støvet fra sandet, så bære tøj, der ikke vil vise så meget snavs.
  3. Medbring din badedragt. Et besøg og svømme ved Det Døde Hav er en skal gå for enhver israelsk tur. Israel har flere smukke strande og det vil vise sig at være uimodståelig især i de varme dage.
  4. Pak en lille medicinsk kit, der omfatter bandager, alkohol og nogle over skranken smerte medicin og allergi medicin. Medbring din receptpligtig medicin så godt.
  5. Medbring en lille letvægts digitalt kamera og ekstra hukommelseskort. Der er så mange smukke seværdigheder og byen er så fuld af farve, du ønsker at fange den.
  6. Pack komfortable sko. Det er okay at gå rundt i byen i sandaler.
  7. Medbring din solcreme og bug frastødende. Bring en høj SPF solcreme og slather det på generøst, når du går ud. Glem ikke dine solbriller og en bredskygget hat eller kasket for fuld solbeskyttelse.
  8. Den spænding, der anvendes i Israel er 220V. Hvis du bringer elektriske apparater såsom barbermaskiner og slag håndtørreapparater købt i USA, sørg for at det er auto volt. Gider ikke pakke det, hvis det ikke er. Sats på engangsskrabere som et alternativ.
  9. Medbring selv toiletpapir eller væv og tage den med dig overalt. Offentlige badeværelserne er ikke som i USA og er ikke så godt forsynet med toiletpapir, toilet sæde liners eller køkkenrulle.
  10. Medbring en hebraisk til engelsk højttalere bog. Det er det sprog, der tales i landet.

Hvis du glemmer noget, kan du købe det i Israel, men det kan være dyrere. Husk på, at alt er skrevet på hebraisk, så du kan have svært ved at købe nogle ting.