O2s

Sådan opsættes en volleyball net

Afspilning volleyball er en glimrende måde at holde sig fit

Afspilning volleyball er en glimrende måde at holde sig fit. Det er et simpelt spil at lære og er altid sjovt uanset om du spiller med en lille gruppe eller en stor gruppe. Det kan også spilles enten indendørs eller udendørs. Udstyr til at spille en afslappet omgang volleyball er meget billig, også. Alt du behøver er dit faktiske volleyball, dit net og rigelig plads. Hvis du er interesseret i at vide hvordan man opsætter en volleyball net med standard målinger, så du kan læse på nedenstående anvisninger på, hvordan du kan gøre opsætningen selv.

  • Kom din volleyball netto. Når de søger en volleyball net til at købe, så sørg for at du får en af ​​god kvalitet. God kvalitet garn seneste i flere år og ville være egnet til både udendørs og indendørs brug. Kontroller nettet, at du får, hvis den har støtte kabler lavet af Kevlar eller dem med stålarmering, navnlig i nærheden af ​​løkker til rebene. Du kan reklamere for volleyball net online bare så du har en idé om, hvad den prisklasse er, før du hovedet til din favorit sportsforretning.
  • Mærkning af din ret. Dit næste skridt ville være at måle din domstol. Husk, at en standard volleyballbane måler 30 med 60 fod med en halvvejen Den 30. fødder. Dette vil være skillelinjen mellem de to domstole. Du kan derefter nødt til at tegne en streg på, der løber parallelt med din halvvejs linje. Denne linje skal være præcis 9 fod og 10 inches væk fra midterlinjen på begge sider af dit net.
  • Etablering dine netto poler. Dine netto poler bør have et stabilt fundament og skal begraves i det mindste flere meter ned i jorden. Husk, at i løbet af en volleyball spil, bliver nettet ramte en masse gange af magtfulde slag, så dine netto behov for at være i stand til at stå imod disse kræfter. Polerne bør også være et godt stykke uden de trukne grænserne for din volleyballbane.
  • Trådning net. Det næste skridt, efter at du har sikret dine poler og resten af ​​din ret, er at tråde nettet gennem dine poler. Ofte gange der er en brugsanvisning med den købte net, som vil hjælpe dig sat nettet ordentligt. Hvis du er kyndige i forskellige typer af knuder derefter bruge sturdiest knude du ved at binde dit net. Hvis der er trækremme inkluderet i din pakke, så brug dem.


Du skal bare nødt til at tjekke nettet hver gang i et stykke tid

Sådan opsættes en volleyball net. Kom din volleyball netto.
Sådan opsættes en volleyball net. Kom din volleyball netto.

Du skal bare nødt til at tjekke nettet hver gang i et stykke tid, hvis det er af ordentlig højde. Den standard højden af ​​en volleyball netto er 7 fødder og 4 1/8 inches fra toppen af ​​nettet, helt ned i midten af ​​banen. I nogle tilfælde i løbet af intens leg, løsner nettet lidt op og slæber ned mod den midterste del af banen. Bare rutinemæssigt kontrollere tætheden af ​​nettet, også fordi en løs net vil betyde, at bolden ikke vil hoppe tilbage, når det er blokeret eller rammer nettet. I de fleste volleyball spil bounces den blokerende part en bold tilbage mod det modsatte hold, så dit net skal være spændt på alle tidspunkter.