O2s

Sådan opretter krøllede updos for lange hår til prom

Prom taler om gammeldags kærlighed og romantik

Prom taler om gammeldags kærlighed og romantik, og uanset hvad den generation er, det er altid en god idé at deltage i dit gymnasium prom Iført klassiske og tidløse kjoler og tilbehør. Endnu en detalje at tænke vil være din frisure, som du kunne holde elegant stilfuldt med en klassisk updo. Fordelen ved at have en enkel og tidløs stil til din prom er, at du kan undgå at få dine prom billeder ser dateret. Tænk over det: det rodet, dekonstrueret updo kunne være al fad nu, men chancerne er, vil det se simpelthen rodet i tredive år, når denne tendens har lagt sig. Med dette er sagt, hvordan kan du oprette et klassisk look med en krøllet updo? Der er så mange forskellige stilarter for krøllet updos, men her er nogle instrukser til at skabe de mest basale updo stil:

1. Curl dit hår. Dette er det første skridt. Hvis du har naturligt krøllede låse, så vil det helt sikkert være nemmere for dig, men hvis du har glat hår, ingen bekymringer stadig. Bare krølle dit hår med et krøllejern. Find ud af, hvordan man gør det ved at klikke her.

Sådan opretter krøllede updos for lange hår til prom. Prom taler om gammeldags kærlighed og romantik.
Sådan opretter krøllede updos for lange hår til prom. Prom taler om gammeldags kærlighed og romantik.

2. Prep dit hår. Når du har fået dit hår krøllet, sørg for, at det er helt fri for knaster og tangles. Brug en blød børste til forsigtigt børste gennem dit hår. Ved, at updos faktisk fungerer bedst med uvasket hår, eftersom naturlige hår olier bidrage til at gøre frisure holder længere. Plus, kan nyligt vaskede hår være for glat, at det bliver at være upraktisk at arbejde med det.

3. Opdel håret i sektioner. Træk op det meste af dit hår op i en hestehale, forlader bunden ¾ af dit hår ned. Sikre din hestehale med et "av-fri" elastik. Dernæst har et par tråde indramme dit ansigt på begge sider. For at få ekstra effekt, krølle håret, der indrammer dit ansigt i små slangekrøller. Nu vil dit hår hovedsagelig være i en hestehale, med et par slangekrøller indramning dit ansigt, og ¼ af dit hår tilbage ned.

4. Fastgør hestehale ind i en bolle. Wrap længden af ​​din hestehale omkring sin base. Brug masser af Bobby stifter og hårspray for at sikre, at det vil forblive på plads. Dernæst satte den resterende del af håret og pak det over bolle, som du har oprettet. Igen, brug Bobby stifter og hårspray for at sikre dette.

Hvis du har tid

Hvis du har tid.
Hvis du har tid.

Hvis du har tid, kan du eksperimentere med at arrangere hestehale i forskellige udformninger. Nogle udformninger kunne man afprøve omfatter en blomst kronblad udformning, med basis af hestehale som centrum, og en top og bund bolle design. Bare husk, dine venner her er Bobby stifter og hårspray.

5. Støvregn glitter over updo. At give tilsat elegance og pizazz til din updo, støvregn på en knivspids glitter over det hele.
Der har du det! Dette er en meget simpel, ikke-Tradewinds måde at skabe en krøllet updo for prom. Dette bør tage dig omkring 30 minutter eller mindre. Held og lykke og have det sjovt!