O2s

Sådan opretter haven hudlotioner

Nogen oplever tør hud vil forstå vigtigheden af ​​at have et let tilgængeligt udbud af hudlotion. Men vidste du, at du kunne gøre din egen hud lotion med elementer fra din have for omkring samme pris som at købe det på den kosmetiske counter eller apotek? Realiseringen hudlotioner fra din have kan tillade dig at blande dufte, der passer til din smag og samtidig holde huden lotion fri for kemiske tilsætningsstoffer. I denne artikel vil jeg forklare, hvordan du kan lave din egen hud lotion bruge elementer fra din have.

Det første skridt i at gøre hudlotion fra haven er at gøre lotion base. Hudlotion foretages let med tre grundlæggende ingredienser: olie, vand og en emulgator. Du kan være så kreativ, som du gerne vil med disse ingredienser til at passe til behovene i din hud. For eksempel, prøve for tør hud udnytte olier såsom mandel, kokos, oliven, eller endog avocado. Til fedtet hud prøve olier, der ikke har en sådan et højt fedtindhold, såsom vindruekerneolie, da det ikke er så tunge og har en tendens til at efterlade huden mindre fedtet. Når du har blandet olie og vand, kan du tilføje dine valgte emulgator. Gode ​​valg for emulgatorer indbefatter vaseline, lanolin, og bivoks. (Tilsætning af en emulgator kan forhindre den naturlige olier fra fordærvelse.)

Når basebestanddelene af din hud lotion er kombineret

Når basebestanddelene af din hud lotion er blevet kombineret, det næste skridt er at opvarme blandingen. Når alle elementerne har nået en flydende tilstand, er det vigtigt at blande dem. Din hud lotion kan piskes manuelt eller blandet i en blender på lav, uanset hvilken proces, du foretrækker. Det er på dette tidspunkt at forberede din hud lotion, som du kan tilføje elementer fra din have. Blomster, frugter og endda grøntsager fra haven kan tilbyde helbredende egenskaber samt tilføjet duft. Tilsætte essenser fra haven, når de foretager hudlotion kan også give dig fleksibilitet til at ændre dine formuleringer snarere billigt. Hvis du ikke har en grøn tommelfinger, landmandens markeder er et godt sted at købe ting til din hud lotion. Du behøver ikke at have din egen have at gøre disse hud lotion-ideen er at forblive naturlig og bruge elementer fra en have. Det behøver ikke nødvendigvis at være din egen.

Nu hvor du ved hvordan man laver hudlotioner fra haven

Sådan opretter haven hudlotioner. Når basebestanddelene af din hud lotion er kombineret.
Sådan opretter haven hudlotioner. Når basebestanddelene af din hud lotion er kombineret.

Nu hvor du ved hvordan man laver hudlotioner fra haven, er du velkommen til at eksperimentere! Prøv sæsonbestemte og let tilgængelige emner fra din have. For eksempel i foråret kan du gøre din hud lotion med lilla, lilje, grøn mynte, eller endda frisk lavendel. I efteråret kan du tilføje æble, græskar, eller krysantemum. Sommer, kan du gøre en effektiv mosquito repelling hudlotion med frisk citronella og citrongræs. De eneste begrænsninger, du står overfor, når de foretager hudlotion fra din have er din kreativitet.