O2s

Sådan opretter en omvendt fransk manicure

Den franske manicure er, uden tvivl, tidløst

Den franske manicure er, uden tvivl, tidløst. I virkeligheden blot en række af søm stilarter kommer og går, men den franske manicure forbliver på toppen af ​​listen. Skønhed eksperter observerer, at den franske manicure har denne klassisk look, perfekt til både dag og nat engagementer. Folk fra hele verden også bære dem på alle lejligheder.

For nylig har fascination for en omvendt fransk manicure blevet bemærket. Det er en af ​​de mange stilarter indført for at opdatere fransk manicure for den moderne skønhed entusiaster.

Så hvad er en omvendt fransk manicure

Så hvad er en omvendt fransk manicure? Tja, det blot bruger noget lys til at farve de fleste af din negl. Derefter anden farve placeret på spidsen af ​​din negl. Farven er sædvanligvis lysere eller mørkere. Kombinationen bryder monotonien der grundlæggende er en karakteristisk for den traditionelle fransk manicure.

Her er de trin i at skabe en omvendt fransk manicure:

Sådan opretter en omvendt fransk manicure. Den franske manicure er, uden tvivl, tidløst.
Sådan opretter en omvendt fransk manicure. Den franske manicure er, uden tvivl, tidløst.

1.. Rens dine negle ordentligt. Rene negle tillader manicure til at holde godt. Også de tillader den farve til at se bedre når du er færdig. Anyway, først, suge dine hænder i vand. Selvfølgelig er varmt vand bedre. Varmt vand blødgør dine negle hurtigere. Efter et par minutter, ville neglebåndene blødgøre. Skub dem tilbage. Du kan bruge en orange neglebånd pind for dette. Du ønsker måske at skubbe dine neglebånd yderligere at have mere plads til at male og at udjævne dine negle 'overflade.

2.. Brug den lyse farve som din første belægning. Gå efter en hvid polish. Light pin er også et godt valg. Anvend det på hver af din negl. Skønhed eksperter foreslår, at du starter fra din Pinkie finger. Derefter kan du flytte indad, indtil du når din tommelfinger. Når alle dine negle er blevet poleret med base coat, lad dem tørre helt.

3.. Påfør den mørke farve på toppen af ​​dine negle. Vælg en mørkere farve. Eller måske en lysere én. Gå efter en uigennemsigtig polish for bedre effekt. Sæt polish øverst på dine negle. Du kan anvende den polske efter en lige linje. Du kan også gøre en halv-moon form.

Anvendelse af polish lige over spidsen af ​​dine negle kan være svært for begyndere. Guider er tilgængelige i din nærliggende skønhed butikker. De er selvklæbende halve måner. Alt du skal gøre er at vedhæfte hver enkelt af dem til din negl. Hvad er tricket? Placer hver af dem lige under, hvor du ønsker at sætte din neglelak. Når du har malet spidsen af ​​din negl, kan du nemt fjerne limen. Til sidst vil male dine negle gentagne uddanne dig til at gøre det i fri hånd.

4.. Brug et tredje lag for at skabe en skinnende look. Lad andet lag tørre helt. Efter det er gjort, få et klart topcoat polish. Brug denne til at låse den første og den anden belægninger. Den tredje belægning vil bestemt gøre din negl ser "smukt malede".

Du kan spille med den uigennemsigtige farve til spidsen af ​​dine negle

Så hvad er en omvendt fransk manicure. Du kan spille med den uigennemsigtige farve til spidsen af ​​dine negle.
Så hvad er en omvendt fransk manicure. Du kan spille med den uigennemsigtige farve til spidsen af ​​dine negle.

Du kan spille med den uigennemsigtige farve til spidsen af ​​dine negle. Der er ingen regler at følge. Du kan anvende enhver nuance, der behager dig. Men hvis du sigter efter en mere dramatisk effekt, en sort eller en rød polish er et perfekt valg. Besøg frenchmanicures.com for flere stil muligheder.